Časovi poslovnog engleskog jezika

Potreban Vam je poslovni engleski jezik da biste komunicirali
sa Vašim inostranim saradnicima

worldwide-sign

Kurs poslovnog engleskog jezika

Worldwide dooorganizuje grupne i individualne kurseve stranih jezika za Vaša preduzeća. Časove je moguće organizovati u Vašim radnim prostorijama. Da bismo se prilagodili Vašem slobodnom vremenu, spremni smo da časove održavamo u terminima koji polaznicima tečaja najviše odgovaraju.

Kurs poslovnog engleskog jezika omogućiće Vam da naučite reči i fraze koje se najčešće koriste u poslovnoj komunikaciji, da razvijete veštinu slušanja i vođenja diskusija i da steknete sigurnost u korišćenju stranog jezika. Takođe, usvojićete veštine poslovne komunikacije kao što su:

  • telefoniranje
  • poslovni dopisi i ostala korespondencija

Kurs poslovnog engleskog jezika omogućuje Vam uspešniju saradnju s klijentima i spoljnjim saradnicima, bolju komunikaciju i snalaženje u poslovnom svetu uopšte i daje Vam odgovor na veoma važno pitanje: Kako steći veštinu u poslovnoj komunikaciji u međunarodnom okruženju? Poslovni engleski će vam omogućiti da razvijete i opšte veštine pisanja i govora na stranom jeziku.

Ukoliko ste zainteresovani za organizaciju časova poslovnog engleskog jezika za Vaše zaposlene, pozovite nas i iskoristite mogućnost da sebe i svoje zaposlene usavršite u poslovnoj komunikaciji i tako postanete uspešniji u celokupnom poslovanju.

POZOVITE NAS ZA
BESPLATNU KONSULTACIJU
+381 11 212 09 68
ISO 9001-2008EN 15038 2006