Worldwide Translations

PC UŠĆE, Bul. Mihajla Pupina 6, Beograd, Srbija

Kontaktirajte nas: +381 11 2120968
Worldwide > Prevodliac za česki jezik

Prevodliac za česki jezik

Potreban Vam je prevodilac za češki jezik?

Na pravom ste mestu!

Za pismene prevode propisa, ugovora i drugih poslovnih dokumenata i overe sudskog tumača u agenciji Worldwide Translations zaduženi su najbolji lektori, ovlašćeni sudski tumači i stručni prevodioci češkog jezika, koji će Vam po dogovorenim uslovima isporučiti precizan prevod češkog na srpski, i obratno, prevod sa srpskog na češki. Oni će Vam pomoći u radu i doprineti Vašem poslovanju tako što će za Vas prevoditi poslovne sastanke, stručne tribine, konferencije i prezentacije, bilo da Vam je potrebno simultano ili konsekutivno prevođenje.

Tim vrsnih bohemista naše prevodilačke agencije garantuje Vam prvoklasan prevod češkog jezika na srpski i odgovara na sve Vaše zahteve, bilo u pisanoj ili usmenoj formi, kada je u pitanju prevod na češki sa srpskog jezika. Poklonite poverenje našoj agenciji i znalcima ovog zapadnoslovenskog jezika i kada je u pitanju prevod sa češkog na druge strane jezike, i obratno, prevod na češki jezik sa svih drugih stranih jezika. Mi govorimo sve jezike!

Naša prevodilačka agencija nudi Vam besprekorno tačan prevod u sledećim pravcima:

  • prevod sa češkog na srpski (prevod češkog na srpski);
  • prevod sa srpskog na češki;
  • prevod sa češkog na drugi strani jezik;
  • prevod sa drugog stranog jezika na češki.


Zvanični je jezik u Češkoj i jedan od službenih jezika Evropske unije. Kao maternji jezik govori ga dvanaest miliona ljudi, a kao manjinski jezik govori se u Slovačkoj, Srbiji, Austriji i Hrvatskoj i u iseljeničkim zajednicama u SAD, Kanadi i Brazilu. Češki jezik sličan je slovačkom.