Worldwide Translations

PC UŠĆE, Bul. Mihajla Pupina 6, Beograd, Srbija

Kontaktirajte nas: +381 11 2120968
Worldwide > Prevodilac za francuski jezik

Prevodilac za francuski jezik

Potreban Vam je prevodilac za francuski jezik?

Na pravom ste mestu!

Stručni prevodioci, lektori i ovlašćeni sudski tumači ovog romanskog jezika u agenciji Worldwide Translations zaduženi su za prevod na francuski sa srpskog jezika, i obratno, za prevod francuski na srpski svih vrsta poslovnih materijala, stručnih tekstova i beletristike – pismene prevode i overe sudskih tumača. Usmeno prevođenje – simultano ili konsekutivno – u našoj prevodilačkoj agenciji povereno je vrsnim romanistima s dugogodišnjim iskustvom u prevođenju poslovnih sastanaka, konferencija i sličnih skupova.

U našoj prevodilačkoj agenciji možete dobiti i prvoklasan prevod na francuski jezik sa drugih stranih jezika, i obratno, prevod sa francuskog na sve druge strane jezike. Mi govorimo sve jezike!

Pouzdajte se u znanje i umešnost naših prevodilaca ukoliko Vam je potreban prevod sa francuskog na srpski i druge jezike, i obratno, prevod sa srpskog i drugih jezika na francuski. Kada je u pitanju prevod francuskog jezika, naši iskusni prevodioci s lakoćom rešavaju i najteže jezičke nedoumice koje iskrsnu u toku prevođenja.

Naša prevodilačka agencija nudi Vam besprekorno tačan prevod u sledećim pravcima:

  • prevod sa francuskog na srpski (prevod francuski na srpski);
  • prevod sa srpskog na francuski;
  • prevod sa francuskog na drugi strani jezik;
  • prevod sa drugog stranog jezika na francuski.


Po brojnosti govornika francuski jezik nalazi se na 11. mestu u svetu. Jedan je od službenih jezika Evropske unije, gde ga govori 26 posto stanovništva. U Evropi se govori u Francuskoj, Belgiji i Švajcarskoj, potom još u Kvibeku u Kanadi i u nekadašnjim francuskim i belgijskim kolonijama.