Worldwide Translations

PC UŠĆE, Bul. Mihajla Pupina 6, Beograd, Srbija

Kontaktirajte nas: +381 11 2120968
Worldwide > Prevodliac za holandski jezik

Prevodliac za holandski jezik

Potreban Vam je prevodilac za holandski jezik?

Na pravom ste mestu!

U prevodilačkoj agenciji Worldwide Translations možete dobiti sve vrste prevodilačkih usluga –pismeni prevod na holandski sa srpskog, kao i u suprotnom smeru – prevod holandski na srpski svih stručnih i književnih tekstova i poslovne dokumentacije. Takođe Vam nudimo i usmeni prevod holandskog jezika, bilo da je u pitanju simultano (detaljnije ovde) ili konsekutivno prevođenje (detaljnije ovde) poslovnog sastanka ili nekog drugog zvaničnog skupa. Za to su zaduženi iskusni prevodioci, lektori i ovlašćeni sudski tumači (detaljnije ovde) koji će udovoljiti svim Vašim zahtevima za prevođenje ovog zapadnogermanskog jezika.

Ukažite poverenje stručnim prevodiocima naše agencije i kada Vam je potreban prevod na holandski jezik sa drugih stranih jezika, i obratno, prevod sa holandskog na druge strane jezike. Oslonite se na našu efikasnost u poslovanju i više nego povoljne cene naših prevodilačkih usluga, bilo da je u pitanju prevod sa holandskog na srpski i druge jezike, i obratno, prevod sa srpskog i drugih jezika na holandski. Mi govorimo sve jezike!

Naša prevodilačka agencija nudi Vam besprekorno tačan prevod u sledećim pravcima:

  • prevod sa holandskog na srpski (prevod holandski na srpski);
  • prevod sa srpskog na holandski;
  • prevod sa holandskog na drugi strani jezik;);
  • prevod sa drugog stranog jezika na holandski.


 Holandski je zvanični jezik u Holandiji i Belgiji i jedan od službenih jezika Evropske unije. Kao maternji jezik govori ga dvadeset i dva miliona ljudi. Govori se i u bivšim holandskim kolonijama, Holandskim Antilima, Arubi i Surinamu.

Holandski jezik, naša specijalnost

Holandski jezik govori 28 miliona ljudi. Holandski je zvanični jezik u 7 država sveta. Naši prevodioci holandskog jezika imaju višegodišnje iskustvo u svim vrstama profesionalnih poslovnih prevoda, tako da možete apsolutno biti sigurni u preciznost i kvalitet.

Prevodi sa overom sudskog tumača

Mnoge državne agencije, vladine institucije i ostala državna tela i univerziteti, kako u Srbiji, tako i u svim ostalim državama sveta, Holandiji, Belgiji, SAD, Kanadi, Rusiji, itd, zahtevaju prevode sa overom sudskog tumača kao deo prijavnog procesa, za registraciju poslovanja, pri otvaranju firme, prilikom konkurisanja za sredstva raznih fondova, za bankarske kredite itd. Ovlašćeni sudski prevodioci i sudski tumači za holandski jezik agencije Worldwide Translations su do sada kvalitetno i uspešno preveli i svojim pečatom overili hiljade sertifikovanih, overenih prevoda, koji su našim klijentima garantovali kvalitet.