Worldwide Translations

PC UŠĆE, Bul. Mihajla Pupina 6, Beograd, Srbija

Kontaktirajte nas: +381 11 2120968
Worldwide > Prevodliac za hrvatski jezik

Prevodliac za hrvatski jezik

Potreban Vam je prevodilac za hrvatski jezik?

Na pravom ste mestu!

Kada je u pitanju prevod hrvatskog jezika, izvorni govornici, iskusni prevodioci, redaktori i lektori naše agencije udovoljiće svim Vašim potrebama za prevođenje svih vrsta stručnih publikacija, propagandnog materijala ili beletristike, bilo da Vam je potreban pismeni prevod hrvatski na srpski ili pak obratno – prevod na hrvatski sa srpskog. Pored toga, bez obzira na tematiku i težinu teksta, u našoj agenciji možete dobiti i precizan prevod na hrvatski jezik sa drugih stranih jezika, i obratno, sa hrvatskog na sve druge strane jezike. Mi govorimo sve jezike!

Što se tiče usmenog prevođenja poslovnih sastanaka i drugih skupova, možete se opredeliti za konsekutivno ili simultano prevođenje, bez obzira da li je u pitanju prevod sa hrvatskog na srpski i druge jezike ili prevod sa srpskog i drugih jezika na hrvatski.

Takođe, naši vrsni redaktori i lektori hrvatskog, odnosno srpskog jezika vrše sintaksičku i leksičku adaptaciju tekstova sa hrvatskog na srpski, i obratno, sa srpskog na hrvatski, doslednu zamenu ijekavice u ekavicu, i obratno, ekavice u ijekavicu, kao i usaglašavanje sa standardom hrvatskog, odnosno srpskog jezika.

Naša prevodilačka agencija nudi Vam besprekorno tačan prevod u sledećim pravcima:

  • prevod sa hrvatskog na srpski (prevod hrvatski na srpski);
  • prevod sa srpskog na hrvatski;
  • prevod sa hrvatskog na drugi strani jezik;
  • prevod sa drugog stranog jezika na hrvatski.


Hrvatski je službeni jezik u Hrvatskoj. Govori se još u Bosni i Hercegovini, u manjinskim grupama u Srbiji i Crnoj Gori i iseljeničkim zajednicama u svetu. Ima preko šest miliona govornika. Govornici hrvatskog i srpskog jezika odlično se razumeju. Nekada je zajedno sa srpskim činio jedinstven srpskohrvatski jezički standard.