Worldwide Translations

PC UŠĆE, Bul. Mihajla Pupina 6, Beograd, Srbija

Kontaktirajte nas: +381 11 2120968
Worldwide > Prevodilac za japanski jezik

Prevodilac za japanski jezik

Potreban Vam je prevodilac za japanski jezik?

Na pravom ste mestu!

Prevodilačka agencija Worldwide Translations angažovala je stručne prevodioce, ovlašćene sudske tumače i lektore i redaktore koji će za Vas stručno i na visokom profesionalnom nivou prevesti sve vrste poslovnih dokumenata, stručnih i književnih tekstova kada je u pitanju pismeni prevod na japanski sa srpskog ili pak prevod japanski na srpski. Naši prevodioci pomoći će Vam i u usmenom prevođenju na konferencijama, prezentacijama i drugim poslovnim skupovima, bilo da se opredelite za simultano ili konsekutivno prevođenje.

Oslonite se na usluge naše agencije i kada Vam je potreban, bilo u pisanoj ili usmenoj formi, prevod na japanski jezik sa drugih stranih jezika, i obratno, prevod sa japanskog na druge strane jezike.

Ne postoje jezičke barijere u poslovanju! Garantujemo Vam precizan prevod japanskog jezika u oba smera – bilo da Vam je potreban prevod sa japanskog na srpski i druge jezike ili pak prevod sa srpskog i drugih jezika na japanski. Mi govorimo sve jezike!

Naša prevodilačka agencija nudi Vam besprekorno tačan prevod u sledećim pravcima:

  • prevod sa japanskog na srpski (prevod japanski na srpski);
  • prevod sa srpskog na japanski;
  • prevod sa japanskog na drugi strani jezik;
  • prevod sa drugog stranog jezika na japanski.


Službeni je jezik u Japanu, a govori se i u delovima Kine, pored kineskog jezika, i Koreje, pored korejskog jezika, ali i širom sveta gde ima japanskih iseljenika, naročito u SAD (Havaji) i u Brazilu. Kao maternji jezik govori ga sto trideset miliona ljudi. Pripada porodici japanskih jezika.