Worldwide Translations

PC UŠĆE, Bul. Mihajla Pupina 6, Beograd, Srbija

Kontaktirajte nas: +381 11 2120968
Worldwide > Prevodilac za kineski jezik

Prevodilac za kineski jezik

Potreban Vam je prevodilac za kineski jezik?

Na pravom ste mestu!

Za prevod na kineski sa srpskog, i prevod kineski na srpski, bilo da su Vam potrebni pismeni prevodi, overe ovlašćenih sudskih tumača ili usmeni prevodi, bez obzira da li ćete odabrati simultano (detaljnije ovde) ili konsekutivno prevođenje (detaljnije ovde), u agenciji Worldwide Translations zaduženi su izvorni govornici i vrsni prevodioci koji će Vam prevesti sve poslovne materijale, stručne i književne tekstove i omogućiti Vam da uspešno obavite poslovne sastanke.

Ukažite poverenje našim prevodiocima ovog sino-tibetanskog jezika i u slučaju kada Vam je potreban prevod na kineski jezik sa drugih stranih jezika, i obratno, prevod sa kineskog na druge strane jezike, bilo da je u pitanju pismeno ili usmeno prevođenje.

Prekoračite sve barijere u komunikaciji i budite sigurni da ćete u ugovorenom roku dobiti pouzdan prevod kineskog jezika – bez obzira da li ste se opredelili za prevod sa kineskog na srpski i druge jezike ili pak prevod sa srpskog i drugih jezika na kineski. Mi govorimo sve jezike!

Naša prevodilačka agencija nudi Vam besprekorno tačan prevod u sledećim pravcima:

  • prevod sa kineskog na srpski (prevod kineski na srpski);
  • prevod sa srpskog na kineski;
  • prevod sa kineskog na drugi strani jezik;
  • prevod sa drugog stranog jezika na kineski.


Kineski je jedan od šest zvaničnih jezika Ujedinjenih nacija. Kao maternji jezik govori ga jedna petina svetske populacije, skoro milijardu i po ljudi, a govori se u Kini, Hongkongu, Singapuru, Maleziji i širom sveta gde ima kineskih zajednica. Kineski jezik obiluje mnoštvom dijalekata, ali je najpopularniji mandarinski, koji je i zvanični dijalekat Narodne Republike Kine.

Kineski jezik, naša specijalnost

Kineski jezik govori 1,3 milijarde ljudi. Kineski je zvanični jezik u Narodnoj republici Kini i u Singapuru. Naši prevodioci kineskog jezika imaju višegodišnje iskustvo u svim vrstama profesionalnih poslovnih prevoda, tako da možete apsolutno biti sigurni u preciznost i kvalitet.

Prevodi sa overom sudskog tumača

Mnoge državne agencije, vladine institucije i ostala državna tela i univerziteti, kako u Srbiji, tako i u svim ostalim državama sveta, Kini, Singapuru, itd, zahtevaju prevode sa overom sudskog tumača kao deo prijavnog procesa, za registraciju poslovanja, pri otvaranju firme, prilikom konkurisanja za sredstva raznih fondova, za bankarske kredite itd. Ovlašćeni sudski prevodioci i sudski tumači za kineski jezik agencije Worldwide Translations su do sada kvalitetno i uspešno preveli i svojim pečatom overili hiljade sertifikovanih, overenih prevoda, koji su našim klijentima garantovali kvalitet.