Worldwide Translations

PC UŠĆE, Bul. Mihajla Pupina 6, Beograd, Srbija

Kontaktirajte nas: +381 11 2120968
Worldwide > Lektura i korektura teksta

Lektura i korektura teksta

Da bi Vaš tekst bio pravopisno besprekoran...

Šta je lektura teksta?

Lektura teksta je postupak pažljivog čitanja, prepoznavanja i otklanjanja svih vrsta stilskih, gramatičkih i pravopisnih grešaka u tekstu i ujednačavanje terminologije u tekstu.Vrše je stručnjaci i profesori odgovarajućeg jezika koji odlično poznaju gramatiku, pravopis i jezičku normu.

Lektorisanje teksta obavezno se naručuje za sve materijale koji su namenjeni za objavljivanje i poslovnu i službenu komunikaciju.

Naši lektori su stručnjaci za sve vrste tekstova na srpskom i stranim jezicima: poslovne, pravne, medicinske, naučne, tehničke, informaciono-tehnološke, marketinške, finansijske i druge tematike, kao i književnih tekstova.

Lekturom Vašeg teksta uklonićemo sve gramatičke i pravopisne greške i ujedno izvršiti jezičko-stilsku doradu rečeničnih konstrukcija (sintaksa) radi poboljšanja jasnoće i preciznosti teksta.

Pozovite nas za besplatnu konsultaciju 011 2120968

Šta je korektura teksta?

Uporedo s lekturom obavlja se i korektura tekstova, tj. uklanjanje pravopisnih, interpunkcijskih, slovnih i drugih tipografskih i tehničkih grešaka.

U našoj agenciji lekturu obavljaju isključivo stručnjaci s bogatim iskustvom u redigovanju svih vrsta tekstova na srpskom jeziku. Takođe redigujemo i sve vrste tekstova na stranim jezicima.

Pozovite nas na besplatnu konsultaciju 011 2120968