Worldwide Translations

PC UŠĆE, Bul. Mihajla Pupina 6, Beograd, Srbija

Kontaktirajte nas: +381 11 2120968
Worldwide > Prevodilac za madjarski jezik

Prevodilac za madjarski jezik

Potreban Vam je prevodilac za madjarski jezik?

Na pravom ste mestu!

U agenciji Worldwide Translations za prevod mađarskog jezika angažovani su izvorni govornici, stručni prevodioci, lektori i ovlašćeni sudski tumači, koji će Vam, u najkraćem mogućem roku, isporučiti prevod vrhunskog kvaliteta, bilo da Vam je potreban prevod na mađarski sa srpskog ili pak prevod mađarski na srpski. Oni će za Vas prevesti poslovnu dokumentaciju, propagandne materijale i sve druge tekstove bilo koje sadržine i u slučaju da Vam je potreban prevod na mađarski jezik sa drugih stranih jezika ili pak prevod sa mađarskog na druge strane jezike. Mi govorimo sve jezike!

Pored pismenih prevoda, možete se osloniti i na njihove usluge u usmenom prevođenju poslovnih sastanaka i konferencija, bilo da se opredelite za simultano ili konsekutivno prevođenje.

Unapredite svoje poslovanje – oslonite se na naše prevodioce ovog ugro-finskog jezika u svakoj prilici kada Vam je potreban prevod sa mađarskog na srpski i druge jezike ili prevod sa srpskog i drugih jezika na mađarski.

Naša prevodilačka agencija nudi Vam besprekorno tačan prevod u sledećim pravcima:

  • prevod sa mađarskog na srpski (prevod mađarski na srpski);
  • prevod sa srpskog na mađarski;
  • prevod sa mađarskog na drugi strani jezik;
  • prevod sa drugog stranog jezika na mađarski.


Mađarski je službeni jezik u Mađarskoj i jedan od zvaničnih jezika u Evropskoj uniji. Govori se još u Srbiji, posebno u Vojvodini, gde je jedan od šest službenih jezika, zatim u Rumuniji, Austriji, Sloveniji, Hrvatskoj, Slovačkoj i Ukrajini. Kao maternji jezik govori ga četrnaest i po miliona ljudi.