Worldwide Translations

PC UŠĆE, Bul. Mihajla Pupina 6, Beograd, Srbija

Kontaktirajte nas: +381 11 2120968
Worldwide > Prevodilac za makedonski jezik

Prevodilac za makedonski jezik

Potreban Vam je prevodilac za makedonski jezik?

Na pravom ste mestu!

Za sve vrste prevodilačkih usluga, bilo da je u pitanju prevod na makedonski sa srpskog jezika ili Vam je potreban prevod makedonski na srpski, u agenciji Worldwide Translations angažovani su ekspeditivni izvorni govornici i stručni prevodioci, lektori i ovlašćeni sudski tumači za makedonski jezik. Po veoma povoljnim cenama i u dogovorenom roku oni će Vam isporučiti pismeni prevod makedonskog jezika svih stručnih tekstova, poslovnih materijala ili beletristike.

Oslonite se na naš tim prevodilaca i kada Vam je potreban prevod na makedonski jezik sa drugih stranih jezika, i obratno, prevod sa makedonskog na druge strane jezike, bez obzira na vrstu prevođenja. Mi govorimo sve jezike!

Ukoliko Vam je potrebno usmeno prevođenje – konsekutivno ili simultano – prevod sa makedonskog na srpski i druge jezike, i obratno, prevod sa srpskog i drugih jezika na makedonski, budite sigurni da će Vam naši prevodioci olakšati poslovanje i pritom otkriti lepote ovog melodičnog južnoslovenskog jezika.

Naša prevodilačka agencija nudi Vam besprekorno tačan prevod u sledećim pravcima:

  • prevod sa makedonskog na srpski (prevod makedonski na srpski);
  • prevod sa srpskog na makedonski
  • prevod sa makedonskog na drugi strani jezik;
  • prevod sa drugog stranog jezika na makedonski.


Makedonski je službeni jezik u Bivšoj jugoslovenskoj republici Makedoniji. Ima dva i po do tri miliona govornika, a govori se među manjinskim grupama u Srbiji, Bugarskoj, Rumuniji i Grčkoj i među iseljenicima u svetu, naročito u Australiji.