Worldwide Translations

PC UŠĆE, Bul. Mihajla Pupina 6, Beograd, Srbija

Kontaktirajte nas: +381 11 2120968
Worldwide > Potreban Vam je prevodilac za nemački jezik?

Potreban Vam je prevodilac za nemački jezik?

Na pravom ste mestu!

U agenciji Worldwide Translations za prevod nemačkog jezika angažovani su najbolji germanisti, lektori, stručni prevodioci i ovlašćeni sudski tumači koji prate sve principe prevođenja i koji će za Vas brzo i tačno prevesti svu poslovnu prepisku, ugovore i druge materijale i tekstove stručne tematike kada je u pitanju pismeni prevod nemački na srpski, i obratno, prevod sa srpskog na nemački jezik.

U našoj agenciji takođe možete dobiti i besprekorno tačan prevod na nemački sa drugih stranih jezika, i obratno, prevod sa nemačkog jezika na bilo koji drugi strani jezik. Mi govorimo sve jezike!

Pozovite nas za besplatnu konsultaciju 011 2120968

Uz pismeni prevod na nemački jezik sa srpskog i drugih jezika, i obratno, prevod sa nemačkog na srpski i druge jezike, najbolji prevodioci naše agencije pomoći će Vam da, zahvaljujući visokom kvalitetu usmenog prevoda, uspešno obavite pregovore i sklopite poslove s Vašim inostranim partnerima – bilo da odaberete konsekutivni ili simultani prevod.

Centrala naše prevodilačke agencije se nalazi u Poslovnom centru Ušće u Beogradu.

Beograd je glavni i najveći grad Srbije. Prešao je dugačak put od osnivanja iz vremena praistorijske Vinče, 4800 godina pre nove ere do modernih vremena. Najveći je grad na teritoriji bivše Jugoslavije i po broju stanovnika četvrti u jugoistočnoj Evropi. Beograd je ekonomski centar Srbije i središte kulture, obrazovanja i nauke. Sedište Narodne banke Srbije i ostalih ministarstava je u Beogradu. Grad ima prvorazredni saobraćajni značaj, kao železničko i drumsko čvorište, a s obzirom da je na ušću dve reke, Beograd je i važno međunarodno rečno pristanište, a tu je i međunarodni aerodrom „Nikola Tesla“. Značajan je i kao telekomunikacioni centar za fiksnu i mobilnu telefoniju i internet. U njemu su razvijeni privredni i poljoprivredni kapaciteti, posebno metalska, metaloprerađivačka i elektronska industrija, zatim trgovina i bankarstvo. Na širem području Beograda, Smedereva i Pančeva, na obalama Dunava, locirana je slobodna trgovinska zona na površini od 2.000 kvadratnih metara.

Naša prevodilačka agencija nudi Vam besprekorno tačan prevod u sledećim pravcima:

  • prevod sa nemačkog na srpski (prevod nemački na srpski);
  • prevod sa srpskog na nemački;
  • prevod sa nemačkog na drugi strani jezik;
  • prevod sa drugog stranog jezika na nemački.

Nemački je maternji jezik za preko sto miliona ljudi. Govori se u više evropskih zemalja: Nemačkoj, Austriji, Belgiji, Švajcarskoj, Luksemburgu, Lihtenštajnu, ali i u još mnogim zemljama širom sveta. Jedan je od zvaničnih jezika Evropske unije.

Pozovite nas za besplatnu konsultaciju 011 2120968

Nemački jezik, naša specijalnost

Nemački jezik govori 170 miliona ljudi. Nemački je zvanični jezik u 7 svetskih država. Naši prevodioci nemačkog jezika imaju višegodišnje iskustvo u svim vrstama profesionalnih poslovnih prevoda, tako da možete apsolutno biti sigurni u preciznost i kvalitet.

Prevodi sa overom sudskog tumača

Mnoge državne agencije, vladine institucije i ostala državna tela i univerziteti, kako u Srbiji, tako i u svim ostalim državama sveta, Nemačkoj, Austriji, Luksemburgu, SAD, itd, zahtevaju prevode sa overom sudskog tumača kao deo prijavnog procesa, za registraciju poslovanja, pri otvaranju firme, prilikom konkurisanja za sredstva raznih fondova, za bankarske kredite itd. Ovlašćeni sudski prevodioci i tumači za nemački (detaljnije ovde) agencije Worldwide Translations su do sada kvalitetno i uspešno preveli i svojim pečatom overili hiljade sertifikovanih, overenih prevoda, koji su našim klijentima garantovali kvalitet.

Pozovite nas na 011 2120968 za besplatnu konsultaciju ili nas kontaktirajte putem elektronske pošte na office@worldwide.rs. Ukoliko želite da stupite u kontakt s nama posle radnog vremena ili u toku vikenda, pozovite nas na: +381 65 3118317