Worldwide Translations

PC UŠĆE, Bul. Mihajla Pupina 6, Beograd, Srbija

Kontaktirajte nas: +381 11 2120968
Worldwide > Prevodilac za norveški jezik

Prevodilac za norveški jezik

Potreban Vam je prevodilac za norveški jezik?

Na pravom ste mestu!

Za pismene prevode stručnih tekstova, beletristike i poslovnih materijala, overe ovlašćenih sudskih tumača i usmene prevode poslovnih sastanaka – konsekutivno ili simultano prevođenje – kada je u pitanju prevod norveški na srpski, ili pak prevod na norveški sa srpskog, prevodilačka agencija Worldwide Translations odabrala je vrsne stručne prevodioce. Oni će Vam brzo i kvalitetno ispuniti sve zahteve u pogledu prevoda ovog severnogermanskog jezika.

Našim iskusnim prevodiocima ukažite poverenje i kada je u pitanju prevod na norveški jezik sa drugog stranog jezika, engleskog, nemačkog, ruskog jezika, i ostalih, i obratno, prevod sa norveškog na druge strane jezike, bez obzira da li Vam je potrebno pismeno ili usmeno prevođenje.

Poslujte uspešnije i lagodnije uz naše prevodioce u slučaju kada Vam je potreban pouzdan prevod norveškog jezika. Naša agencija nudi Vam prevodilačke usluge na visokom profesionalnom nivou, bilo da Vam je potreban prevod sa norveškog na srpski i druge jezike ili prevod sa srpskog i drugih jezika na norveški. Mi govorimo sve jezike!

Naša prevodilačka agencija nudi Vam besprekorno tačan prevod u sledećim pravcima:

  • prevod sa norveškog na srpski (prevod norveški na srpski);
  • prevod sa srpskog na norveški;
  • prevod sa drugog stranog jezika na norveški.


Poznat je još kao skandinavski ili nordijski jezik. Zvanični je jezik u Norveškoj, gde ga govori četiri i po miliona ljudi, dok izvan Norveške ima još oko milion govornika, koji ga pored švedskog jezika govore uglavnom u Švedskoj i nekim delovima SAD. Osobe koje govore švedski jezik i norveški obično se razumeju bez većih poteškoća.