Par reči o našoj agenciji

Kako je Worldwide Translations agencija s najdužom tradicijom u ovakvoj vrsti poslovanja u Srbiji, postavili smo određene standarde u celokupnom poslovanju i dostigli lidersku poziciju u oblasti prevodilačkih usluga i pokazali se kao jedna od najpouzdanijih agencija za prevođenje u Srbiji.

Pored vrhunske stručnosti, tačnosti i profesionalnosti, nastojimo da održimo i najpovoljnije cene za naše klijente. Naša bogata lista klijenata od preko 250 uglednih međunarodnih organizacija, naftnih kompanija, banaka, farmaceutskih kuća i međunarodnih advokatskih kancelarija dokaz je bezuslovnog poverenja koje su nam ukazali uvaženi klijenti tako što naše prevodilačke usluge koriste dugi niz godina. Osim kompanija sa domaćih prostora sarađujemo i s mnogim kompanijama širom sveta.

Prevodioce, redaktore, lektore i ostale saradnike pažljivo biramo na osnovu strogih kriterijuma stručnosti. Naši prevodioci su profesionalni, kvalifikovani i edukovani stručnjaci s višegodišnjim iskustvom. Našim klijentima uvek nudimo vrhunski prevod završen u zadatom roku, kvalitetna rešenja uz povoljne cene, tako da se svaki klijent sa sigurnošću može osloniti na naše usluge.

ISO 9001-2008EN 15038 2006
Najnoviji članci
Klijenti o nama

Poverenje se stiče vremenom, a rezultat je konstantnost u kvalitetu. Od Vas smo uvek dobijali maksimum, pa čak i na naše najveće zahteve. Vrlo smo zadovoljni našom saradnjom.

MPC Holding