Worldwide Translations

PC UŠĆE, Bul. Mihajla Pupina 6, Beograd, Srbija

Kontaktirajte nas: +381 11 2120968
Worldwide > Prevod za portugalski jezik

Prevod za portugalski jezik

Potreban Vam je prevodilac za portugalski jezik?

Na pravom ste mestu!

Za usmeni prevod portugalskog jezika, bilo da odaberete simultano ili konsekutivno prevođenje, za overe ovlašćenih sudskih tumača, kao i pismene prevode poslovne dokumentacije i tekstova stručne sadržine ili beletristike, u našoj prevodilačkoj agenciji zaduženi su ovlašćeni sudski tumači i stručni prevodioci s dugogodišnjim iskustvom. Poklonite poverenje našim stručnim prevodiocima ovog romanskog jezika ukoliko Vam je potreban prevod portugalski na srpski, i obratno, prevod na portugalski sa srpskog.

Pouzdajte se u stručnost i iskustvo naših prevodilaca i kada Vam je potreban prevod na portugalski jezik sa drugih stranih jezika, i obratno, prevod sa portugalskog na druge strane jezike, bilo da ste odabrali pismeni ili usmeni prevod. Mi govorimo sve jezike!

Naši iskusni prevodioci nude Vam prevodilačke usluge vrhunskog kvaliteta, u usmenoj ili pisanoj formi, bilo da se opredelite za prevod sa portugalskog na srpski i druge jezike ili pak prevod sa srpskog i drugih jezika na portugalski.

Naša prevodilačka agencija nudi Vam besprekorno tačan prevod u sledećim pravcima:

  • prevod sa portugalskog na srpski (prevod portugalski na srpski);
  • prevod sa srpskog na portugalski;
  • prevod sa portugalskog na drugi strani jezik;
  • prevod sa drugog stranog jezika na portugalski.


Portugalski je zvanični jezik u Portugalu, Brazilu, Angoli, Mozambiku, Gvineji Bisao, Zelenorotskim Ostrvima, Istočnom Timoru, Makau, Namibiji i Sao Tome i Prinsipe. Jedan je od službenih jezika Evropske unije. Kao maternji jezik govori ga dvesta miliona ljudi, a kao drugi jezik govori ga još četrdeset miliona ljudi. Portugalski je blizak španskom jeziku, ali postoje znatne razlike u izgovoru.

Portugalski jezik, naša specijalnost

Portugalski jezik govori 270 miliona ljudi širom sveta. Portugalski je zvanični jezik 8 država, između ostalog u Brazilu, Portugalu i Angoli. Naši prevodioci portugalskog jezika imaju višegodišnje iskustvo u svim vrstama profesionalnih poslovnih prevoda, tako da možete apsolutno biti sigurni u preciznost i kvalitet.

Prevodi sa overom sudskog tumača

Mnoge državne agencije, vladine institucije i ostala državna tela i univerziteti, kako u Srbiji, tako i u svim ostalim državama sveta, Portugalu, Brazilu, Angoli, itd, zahtevaju prevode sa overom sudskog tumača kao deo prijavnog procesa, za registraciju poslovanja, pri otvaranju firme, prilikom konkurisanja za sredstva raznih fondova, za bankarske kredite itd. Ovlašćeni sudski prevodioci i sudski tumači za portugalski jezik (detaljnije ovde) agencije Worldwide Translations su do sada kvalitetno i uspešno preveli i svojim pečatom overili hiljade sertifikovanih, overenih prevoda, koji su našim klijentima garantovali kvalitet.