Worldwide Translations

PC UŠĆE, Bul. Mihajla Pupina 6, Beograd, Srbija

Kontaktirajte nas: +381 11 2120968
Worldwide > Prevodliac za rumunski jezik

Prevodliac za rumunski jezik

Potreban Vam je prevodilac za rumunski jezik?

Na pravom ste mestu!

Sve vrste prevodilačkih usluga, bilo da je u pitanju pismeni ili usmeni prevod rumunskog jezika – konsekutivno ili simultano prevođenje – u agenciji Worldwide Translations poverene su izvornim govornicima, ovlašćenim sudskim tumačima i stručnim prevodiocima s dugogodišnjim iskustvom koji će Vam u najkraćem mogućem roku dostaviti precizan prevod rumunski na srpski, i obratno, prevod na rumunski sa srpskog svih književnih i stručnih tekstova i poslovnih dokumenata.

Oslonite se na naše saradnike i prepustite im i prevod na rumunski jezik sa drugih stranih jezika, i obratno, prevod sa rumunskog na sve druge strane jezike, bez obzira da li vam je potrebno pismeno ili usmeno prevođenje. Mi govorimo sve jezike!

Mi smo Vaši pouzdani saradnici na koje se možete osloniti u svakoj prilici. Stručni prevodioci naše agencije, vrsni znalci ovog romanskog jezika, isporučiće vam perfektan prevod sa rumunskog na srpski i druge jezike, kao i prevod sa srpskog i drugih jezika na rumunski.

Naša prevodilačka agencija nudi Vam besprekorno tačan prevod u sledećim pravcima:

  • prevod sa rumunskog na srpski (prevod rumunski na srpski)
  • prevod sa srpskog na rumunski;
  • prevod sa rumunskog na drugi strani jezik;
  • prevod sa drugog stranog jezika na rumunski.


Kao maternji jezik govori ga dvadeset i četiri miliona ljudi. Zvanični je jezik u Rumuniji i Moldaviji (moldavski) i jedan od 23 službena jezika u Evropskoj uniji. Kao drugi jezik govori ga oko četiri miliona ljudi.