Worldwide Translations

PC UŠĆE, Bul. Mihajla Pupina 6, Beograd, Srbija

Kontaktirajte nas: +381 11 2120968
Worldwide > Prevodilac za ruski jezik

Prevodilac za ruski jezik

Potreban Vam je prevodilac za ruski jezik? Na pravom ste mestu!

Za svaki prevod teksta sa ruskog na srpski, poslovnih dokumenata i drugih materijala, savetujemo Vam da se obratite prevodiocima u prevodilačkoj agenciji Worldwide Translations Beograd.
Izvorni govornici, stručni prevodioci, lektori i ovlašćeni sudski tumači naše agencije osposobljeni su za sve vrste pismenih prevoda i overe sudskog tumača kada su u pitanju prevod na ruski sa srpskog jezika, i obratno. Našim klijentima van Beograda na raspolaganju je naš prevodilac za ruski za Zemun, Pančevo, Novi Sad, Niš, Kragujevac i mnoge druge gradove širom Srbije.

Pozovite nas za besplatnu konsultaciju 011 2120968

Svojim znanjem i umećem u usmenom prevođenju, bilo da je u pitanju konsekutivno ili simultano prevođenje, naši prevodioci doprineće uspešnosti Vaših pregovora i drugih poslovnih sastanaka.

U agenciji Worldwide Translations na raspolaganju su Vam iskusni prevodioci, izvrsni znalci ovog balto-slovenskog jezika, zaduženi za prevod ruskog jezika u oba pravca – prevod sa ruskog na srpski i obratno, prevod sa srpskog na ruski. Pored toga, u našoj agenciji možete dobiti i prvoklasan prevod na ruski jezik sa drugih stranih jezika, engleskog, nemačkog, ostalih i obratno, prevod sa ruskog na sve druge strane jezike. Mi govorimo sve jezike!

Naša prevodilačka agencija nudi Vam besprekorno tačan prevod u sledećim pravcima:

  • prevod sa ruskog na srpski;
  • prevod sa srpskog na ruski;
  • prevođenje sa ruskog na drugi strani jezik;
  • prevođenje sa drugog stranog jezika na ruski.


Po rasprostranjenosti, ruski je četvrti jezik na svetu. Jedan je od šest zvaničnih jezika Ujedinjenih nacija. Zvanični je jezik u Ruskoj Federaciji, Belorusiji, Moldaviji, Kazahstanu, Abhaziji, Južnoj Osetiji i govore ga manjine u bivšim republikama Sovjetskog Saveza. Kao drugi jezik govori ga oko sto dvadeset miliona ljudi.

Ruski jezik, naša specijalnost

Ruski jezik govori 300 miliona ljudi. Ruski je zvanični jezik u 8 svetskih država. Naši prevodioci ruskog jezika imaju višegodišnje iskustvo u svim vrstama profesionalnih poslovnih prevoda, tako da možete apsolutno biti sigurni u preciznost i kvalitet.

Prevodi sa overom sudskog tumača

Mnoge državne agencije, vladine institucije i ostala državna tela i univerziteti, kako u Srbiji, tako i u svim ostalim državama sveta, Rusiji, SAD, Kini, zahtevaju prevode sa overom sudskog tumača kao deo prijavnog procesa, za registraciju poslovanja, pri otvaranju firme, prilikom konkurisanja za sredstva raznih fondova, za bankarske kredite itd. Ovlašćeni sudski prevodioci i tumači agencije Worldwide Translations su do sada kvalitetno i uspešno preveli i svojim pečatom overili hiljade sertifikovanih, overenih prevoda sa ruskog na srpski, i obratno, koji su našim klijentima garantovali kvalitet.