Worldwide Translations

PC UŠĆE, Bul. Mihajla Pupina 6, Beograd, Srbija

Kontaktirajte nas: +381 11 2120968
Worldwide > Prevodilac za slovački jezik

Prevodilac za slovački jezik

Potreban Vam je prevodilac za slovački jezik?

Na pravom ste mestu!

U našoj agenciji za prevođenje na raspolaganju sa Vam ovlašćeni sudski tumači i prevodioci koji će Vam u dogovorenom roku isporučiti prevod slovački na srpski, i obratno, prevod na slovački sa srpskog i prevesti Vam svu poslovnu dokumentaciju i druge tekstove stručne ili komercijalne sadržine. Pored pismenih prevoda, nudimo Vam i usluge usmenog prevođenja poslovnih sastanaka i drugih zvaničnih skupova, bilo da se opredelite za konsekutivno (detaljnije ovde) ili simultano prevođenje.

Poklonite poverenje našoj agenciji i kada Vam je u poslovanju potreban prevod na slovački jezik sa drugih stranih jezika, i obratno, prevod slovačkog jezika na druge strane jezike, bilo u pisanoj ili usmenoj formi. Mi govorimo sve jezike!

Pouzdajte se u znanje i iskustvo naših prevodilaca ovog zapadnoslovenskog jezika kada su Vam potrebne kvalitetne prevodilačke usluge po povoljnim cenama, bilo da je posredi prevod sa slovačkog na srpski i druge jezike ili prevod sa srpskog i drugih jezika na slovački.

Naša prevodilačka agencija nudi Vam besprekorno tačan prevod u sledećim pravcima:

  • prevod sa slovačkog na srpski (prevod slovački na srpski);
  • prevod sa srpskog na slovački;
  • prevod sa slovačkog na drugi strani jezik;
  • prevod sa drugog stranog jezika na slovački.


Slovački je zvanični jezik u Slovačkoj i jedan od službenih jezika u Evropskoj uniji. Kao maternji jezik govori ga sedam miliona ljudi, a kao manjinski jezik govori se u Češkoj, Mađarskoj i Srbiji, gde u Vojvodini ima status službenog jezika.

Slovački jezik, naša specijalnost

Slovački jezik govori 7 miliona ljudi. Slovački je zvanični jezik u dve države sveta. Naši prevodioci slovačkog jezika imaju višegodišnje iskustvo u svim vrstama profesionalnih poslovnih prevoda, tako da možete apsolutno biti sigurni u preciznost i kvalitet.

Prevodi sa overom sudskog tumača

Mnoge državne agencije, vladine institucije i ostala državna tela i univerziteti, kako u Srbiji, tako i u svim ostalim državama sveta, Slovačkoj, SAD, Kanadi, Češkoj, itd, zahtevaju prevode sa overom sudskog tumača kao deo prijavnog procesa, za registraciju poslovanja, pri otvaranju firme, prilikom konkurisanja za sredstva raznih fondova, za bankarske kredite itd. Ovlašćeni sudski prevodioci i sudski tumači za slovački jezik agencije Worldwide Translations su do sada kvalitetno i uspešno preveli i svojim pečatom overili hiljade sertifikovanih, overenih prevoda, koji su našim klijentima garantovali kvalitet.