Worldwide Translations

PC UŠĆE, Bul. Mihajla Pupina 6, Beograd, Srbija

Kontaktirajte nas: +381 11 2120968
Worldwide > Prevodilac za slovenački jezik

Prevodilac za slovenački jezik

Potreban Vam je prevodilac za slovenački jezik?

Na pravom ste mestu!

Tim izvornih govornika, stručnih prevodilaca i ovlašćenih sudskih tumača – odličnih znalaca slovenačkog jezika – izrađuje po Vašoj porudžbini pismeni prevod slovenački na srpski, i obratno, prevod na slovenački sa srpskog. Prevodimo sve vrste ugovora i drugih poslovnih dokumenata, štampe, beletristike i drugih tekstova različite sadržine. Prevod na slovenački jezik sa drugih stranih jezika, i obratno, prevod slovenačkog jezika na druge strane jezike agencija Worldwide Translations poverila je izvornim govornicima i iskusnim stručnim prevodiocima slovenačkog jezika.

Ukoliko naš tim prevodilaca angažujete za usmeni prevod slovenačkog jezika, bilo za konsekutivno ili simultano prevođenje, bićete u prilici da uspešno pratite sve konferencije, prezentacije i druge poslovne skupove jer ćete dobiti precizan prevod sa slovenačkog na srpski i druge jezike ili pak obratno, prevod sa srpskog i drugih jezika na slovenački. Mi govorimo sve jezike!

Naša prevodilačka agencija nudi Vam besprekorno tačan prevod u sledećim pravcima:

  • prevod sa slovenačkog na srpski (prevod slovenački na srpski);
  • prevod sa srpskog na slovenački;
  • prevod sa slovenačkog na drugi strani jezik;
  • prevod sa drugog stranog jezika na slovenački.


Slovenački je maternji jezik za oko dva i po miliona ljudi. Službeni je jezik u Sloveniji, a govore ga manjinske grupe u Austriji, Italiji, Mađarskoj i Hrvatskoj. Pripada grupi južnoslovenskih jezika. Srodan je srpskom, s kojim je nekada činio jedinstven srpskohrvatski standard.

Slovenački jezik, naša specijalnost

Slovenački jezik govori 2 miliona ljudi. Slovenački je zvanični jezik u Sloveniji. Naši prevodioci slovenačkog jezika imaju višegodišnje iskustvo u svim vrstama profesionalnih poslovnih prevoda, tako da možete apsolutno biti sigurni u preciznost i kvalitet.

Prevodi sa overom sudskog tumača

Mnoge državne agencije, vladine institucije i ostala državna tela i univerziteti, kako u Srbiji, tako i u svim ostalim državama sveta, Rusiji, SAD, Kini, zahtevaju prevode sa overom sudskog tumača kao deo prijavnog procesa, za registraciju poslovanja, pri otvaranju firme, prilikom konkurisanja za sredstva raznih fondova, za bankarske kredite itd. Ovlašćeni sudski tumači  i prevodioci agencije Worldwide Translations su do sada kvalitetno i uspešno preveli i svojim pečatom overili hiljade sertifikovanih, overenih prevoda, koji su našim klijentima garantovali kvalitet.