Worldwide Translations

PC UŠĆE, Bul. Mihajla Pupina 6, Beograd, Srbija

Kontaktirajte nas: +381 11 2120968
Worldwide > Prevodilac za španski jezik

Prevodilac za španski jezik

Potreban Vam je prevodilac za španski jezik?

Na pravom ste mestu!

Agencija Worldwide Translations preporučuje Vam iskusne stručne prevodioce, ovlašćene sudske tumače i lektore, koji će za Vas prevesti poslovne materijale i druge tekstove, bilo da je u pitanju pismeni prevod na španski sa srpskog jezika ili pak prevod španski na srpski, bez obzira na tematiku i težinu teksta. Ukažite poverenje našim prevodiocima i kada Vam je potreban prevod na španski jezik sa drugih stranih jezika, i obratno, prevod sa španskog na druge jezike. Mi govorimo sve jezike!

Našim umešnim prevodiocima prepustite prevod španskog jezika i kada je u pitanju usmeno prevođenje Vaših poslovnih sastanaka, konferencija i drugih skupova ukoliko Vam je potreban prevod sa španskog na srpski i druge jezike, i obratno, prevod sa srpskog i drugih jezika na španski, bilo da se opredelite za konsekutivno ili simultano prevođenje. Preciznost u prevođenju ovog romanskog jezika, profesionalnost i poštovanje ugovorenih obaveza moto su u poslovanju naše prevodilačke agencije.:

Naša prevodilačka agencija nudi Vam besprekorno tačan prevod u sledećim pravcima:

  • prevod sa španskog na srpski (prevod španski na srpski);
  • prevod sa srpskog na španski;
  • prevod sa španskog na drugi strani jezik;
  • prevod sa drugog stranog jezika na španski;
  • prevod sa overom sudskog tumača - detaljnije ovde.


Španski je jedan od zvaničnih jezika Ujedinjenih nacija. Govori se u Španiji, Srednjoj i Južnoj Americi, ali i u SAD, i po rasprostranjenosti dolazi odmah iza engleskog jezika. Ukupno ima oko petsto miliona govornika, i kao maternji i kao drugi jezik, a poslednje decenije stekao je opštu popularnost širom sveta.