Potreban vam je sudski tumač
za albanski jezik?

Na pravom ste mestu!

Sudski tumač za albanski jezik Beograd

Sudski tumač za albanski agencije Worldwide Translations Beograd pruža usluge prevođenja i overe svih vrsta ugovora, rešenja, uverenja, odluka, pravne i sudske dokumentacije, medicinskih nalaza, ali i svih vrsta tehničke dokumentacije (što je posebno važno za dobijanje atesta nadležnih državnih organa). Brzo i stručno, uz veoma povoljnu cenu sudski tumač za albanski jezik garantuje kvalitetne usluge. Poverenje koje dugogodišnji saradnici i klijenti imaju u agenciju Worldwide Translations gradili su visokostručni prevodioci, redaktori i lektori svojim profesionalnim pristupom tačnošću i brzinom, ali je tome doprineo i sudski tumač za albanski jezik, takođe, sopstvenom stručnošću i kvalitetom u prevođenju.

POZOVITE NAS ZA
BESPLATNU KONSULTACIJU
+381 11 212 09 68

Nalazimo se u poslovnom centru Ušće na veoma atraktivnoj lokaciji, tako da lako i brzo možete doći do naših kancelarija bez obzira u kom delu Beograda se nalazite.

Kontaktirajte nas

Cena prevoda

Prevodimo sve vrste tekstova, članaka i poslovnih dokumenata, veoma brzo, stručno i po pristupačnim cenama. Pozovite nas na +381 11 11 2120968 za besplatnu konsultaciju ili nas kontaktirajte putem elektronske pošte na office@worldwide.rs. Ukoliko želite da stupite u kontakt s nama posle radnog vremena ili u toku vikenda, pozovite nas na: +381 65 3118317

Iskustvo

Agencija Worldwide Translations Beograd ima dugu praksu i bogato iskustvo u pružanju kompletnih usluga prevođenja na sve jezike sveta.

U kratkom roku, sudski tumač za albanski jezik agencije Worldwide Translations može doći do bilo koje državne institucije – ministarstva, suda, opštine – i biti prisutan prilikom potpisivanja dokumenata, sklapanja raznih ugovora i na visokostručnom i profesionalnom nivou prevoditi i usmeno. Isto tako, sudski tumač – Beograd – može u najkraćem roku, po želji i potrebi klijenta, da obezbedi pismeni i usmeni, simultani ili konsekutivni prevod i da svojim potpisom i pečatom potvrdi istovetnost sa originalom.

Pisane prevode dostavljamo klijentu u dogovorenom roku
faksom, elektronskom poštom, ili našom kurirskom službom.

Albanski jezik pripada porodici indoevropskih jezika i to grupi takozvanih satemskih jezika. Među današnjim indoevropskim jezicima stoji izdvojeno, kao i grčki, to jest ni sa jednim od današnjih indoevropskih jezika ne pokazuje posebne srodnosti u okviru „balkanskog jezičkog saveza“. Ima dve dijalekatske grupe: severnu – gegijsku i južnu – toskijsku, koja je osnova književnog i službenog jezika u Albaniji od 1950. godine.

Potrebne su vam prevodilačke usluge?
Na pravom ste mestu!

Pozovite nas na 011 2120968 za besplatnu konsultaciju ili nas kontaktirajte putem elektronske pošte na . Ukoliko želite da stupite u kontakt s nama posle radnog vremena ili u toku vikenda, pozovite nas na: +381 65 3118317.

ISO 9001-2008EN 15038 2006