Potreban vam je sudski tumač
za arapski jezik?

Na pravom ste mestu!

Sudski tumač za arapski jezik Beograd

Sudski tumač za arapski agencije Worldwide Translations Beograd prevodi razna dokumenta, sertifikate, svedočanstva i diplome, razna ovlašćenja i slična dokumenta. Naravno, sudski tumač za arapski jezik jeste lice koje je položilo zakletvu u Ministarstvu pravde tako da je ovlašćeno da svojim potpisom i pečatom može da garantuje istovetnost prevoda sa originalom.

POZOVITE NAS ZA
BESPLATNU KONSULTACIJU
+381 11 212 09 68

Nalazimo se u poslovnom centru Ušće na veoma atraktivnoj lokaciji, tako da lako i brzo možete doći do naših kancelarija bez obzira u kom delu Beograda se nalazite.

Kontaktirajte nas

Cena prevoda

Prevodimo sve vrste tekstova, članaka i poslovnih dokumenata, veoma brzo, stručno i po pristupačnim cenama. Pozovite nas na +381 11 11 2120968 za besplatnu konsultaciju ili nas kontaktirajte putem elektronske pošte na office@worldwide.rs. Ukoliko želite da stupite u kontakt s nama posle radnog vremena ili u toku vikenda, pozovite nas na: +381 65 3118317

Iskustvo

Agencija Worldwide Translations Beograd ima dugu praksu i bogato iskustvo u pružanju kompletnih usluga prevođenja na sve jezike sveta.

Sudski tumač za arapski – Beograd jeste „na licu mesta“. U Beogradu se nalaze sva ministarstva, strana predstavništva, institucije kojih je u manjem broju u drugim gradovima Srbije, te je za razne potrebe prevođenja i overe najdostupniji sudski tumač za arapski – Beograd. Sudski tumač za arapski jezik agencije Worldwide Translations prevodi sa arapskog na srpski i obratno, ali i na druge jezike, u zavisnosti od potreba klijenata.

Pisane prevode dostavljamo klijentu u dogovorenom roku
faksom, elektronskom poštom, ili našom kurirskom službom.

Arapski jezik spada u južnu ili jugozapadnu grupu semitskih jezika, čineći njen severni ogranak. Beduini Arabijskog poluostrva su još pre Muhameda imali zajednički naddijalekatski pesnički jezik, sačuvan u starim pesmama. Arapski je peti jezik u svetu po broju ljudi koji ga govore kao maternji. Zvaničan je jezik Organizacije ujedinjenih nacija, Arapske lige, Afričke unije i Organizacije islamske konferencije.

Potrebne su vam prevodilačke usluge?
Na pravom ste mestu!

Pozovite nas na 011 2120968 za besplatnu konsultaciju ili nas kontaktirajte putem elektronske pošte na . Ukoliko želite da stupite u kontakt s nama posle radnog vremena ili u toku vikenda, pozovite nas na: +381 65 3118317.

ISO 9001-2008EN 15038 2006