Potreban vam je sudski tumač
za bugarski jezik?

Na pravom ste mestu!

Sudski tumač za bugarski jezik Beograd

Worldwide Translations Beograd, agencija za prevođenje, nudi usluge profesionalnih prevodilaca, izvornih govornika, profesora stranih jezika, bilo da je reč o usmenom prevođenju na poslovnim sastancima, konferencijama, tenderima ili da je reč o drugim prevodima. Sudski tumač za bugarski, takođe je sastavni deo tima kome stotine klijenata već dugi niz godina poklanja svoje poverenje. Visoko obrazovanje, stručnost i bogato iskustvo u radu, kvalitet prevoda, profesionalan odnos, precizno poštovanje dogovora i rokova, brzina, ali pristupačne cene jesu karakteristike koje ima i sudski tumač za bugarski jezik.

POZOVITE NAS ZA
BESPLATNU KONSULTACIJU
+381 11 212 09 68

Nalazimo se u poslovnom centru Ušće na veoma atraktivnoj lokaciji, tako da lako i brzo možete doći do naših kancelarija bez obzira u kom delu Beograda se nalazite.

Kontaktirajte nas

Cena prevoda

Prevodimo sve vrste tekstova, članaka i poslovnih dokumenata, veoma brzo, stručno i po pristupačnim cenama. Pozovite nas na +381 11 11 2120968 za besplatnu konsultaciju ili nas kontaktirajte putem elektronske pošte na office@worldwide.rs. Ukoliko želite da stupite u kontakt s nama posle radnog vremena ili u toku vikenda, pozovite nas na: +381 65 3118317

Iskustvo

Agencija Worldwide Translations Beograd ima dugu praksu i bogato iskustvo u pružanju kompletnih usluga prevođenja na sve jezike sveta.

Sudski tumač za bugarski – Beograd prevodi dokumentacije kompanija, prevodi prilikom potpisivanja ugovora o saradnji, kupoprodajnih ugovora, njegovo prisustvo je neophodno u sudovima, ministarstvima i drugim državnim institucijama. Izjavom, pečatom i potpisom, sudski tumač za bugarski jemči da je prevod tačan, istovetan originalu

Pisane prevode dostavljamo klijentu u dogovorenom roku
faksom, elektronskom poštom, ili našom kurirskom službom.

Bugarski jezik spada u južnoslovensku grupu slovenskih jezika. Bugari su sa hrišćanstvom primili staroslovenski kao književni jezik koji se kasnije razvijao kao srednjobugarski (bugarska redakcija), da bi se u doba nacionalnog preporoda (XVIII-XIX veka) formirao savremeni bugarski jezik na narodnoj osnovici (istočni bugarski govori).

Potrebne su vam prevodilačke usluge?
Na pravom ste mestu!

Pozovite nas na 011 2120968 za besplatnu konsultaciju ili nas kontaktirajte putem elektronske pošte na . Ukoliko želite da stupite u kontakt s nama posle radnog vremena ili u toku vikenda, pozovite nas na: +381 65 3118317.

ISO 9001-2008EN 15038 2006