Potreban vam je sudski tumač
za češki jezik?

Na pravom ste mestu!

Sudski tumač za češki jezik Beograd

Agencija Worldwide Translations Beograd nudi i usluge stručnjaka za češki jezik. Prevodioci, izvorni govornici, a tu spada i sudski tumač za češki jezik veoma brzo, tačno, biranom terminologijom za konkretnu oblast sa češkog i na češki, ili sa češkog na drugi jezik i obrnuto, na usluzi su kako bi klijentima obezbedili određeni prevod. Sudski tumač za češki jezik dostavlja klijentu prevod u dogovorenom roku i na dogovoreni način – elektronskom poštom, faksom, na neki drugi način ili to čini kurirska služba agencije Worldwide Translations; naravno, kompletna usluga po veoma povoljnim cenama

POZOVITE NAS ZA
BESPLATNU KONSULTACIJU
+381 11 212 09 68

Nalazimo se u poslovnom centru Ušće na veoma atraktivnoj lokaciji, tako da lako i brzo možete doći do naših kancelarija bez obzira u kom delu Beograda se nalazite.

Kontaktirajte nas

Cena prevoda

Prevodimo sve vrste tekstova, članaka i poslovnih dokumenata, veoma brzo, stručno i po pristupačnim cenama. Pozovite nas na +381 11 11 2120968 za besplatnu konsultaciju ili nas kontaktirajte putem elektronske pošte na office@worldwide.rs. Ukoliko želite da stupite u kontakt s nama posle radnog vremena ili u toku vikenda, pozovite nas na: +381 65 3118317

Iskustvo

Agencija Worldwide Translations Beograd ima dugu praksu i bogato iskustvo u pružanju kompletnih usluga prevođenja na sve jezike sveta.

Stručni, pre svega, ali i sa bogatim iskustvom, prevodioci agencije Worldwide Translations sa položenom zakletvom u Ministarstvu pravde imaju zvanje stalnog sudskog tumača. Prednost koju ima sudski tumač za češki jezik – Beograd, kao i sudski tumač za bilo koji jezik, ogleda se prvenstveno u tome što je lokacijski lako dostupan. Prilikom raznih dogovora, seminara ili potpisivanja kakvih ugovora u ministarstvima, specijalizovanim sudovima i mnogim kompanijama neophodno je da prisustvuje i sudski tumač za češki – Beograd, kako bi svojom izjavom, potpisom i pečatom mogao da garantuje istovetnost prevoda sa originalom.

Pisane prevode dostavljamo klijentu u dogovorenom roku
faksom, elektronskom poštom, ili našom kurirskom službom.

Češki jezik pripada grupi zapadnoslovenskih jezika i deli se na dva glavna dijalekta – češki i hanacki (u Moravskoj). Zvanični je jezik Republike Češke. Specifičnost današnjeg češkog jezika, kako donosi Vikipedija, jeste postojanje jasne razlike između pisanog i govornog jezika koji se koristi u neslužbenoj i poluslužbenoj komunikaciji.

Potrebne su vam prevodilačke usluge?
Na pravom ste mestu!

Pozovite nas na 011 2120968 za besplatnu konsultaciju ili nas kontaktirajte putem elektronske pošte na . Ukoliko želite da stupite u kontakt s nama posle radnog vremena ili u toku vikenda, pozovite nas na: +381 65 3118317.

ISO 9001-2008EN 15038 2006