Potreban vam je sudski tumač
za danski jezik?

Na pravom ste mestu!

Sudski tumač za danski jezik Beograd

Agencija Worldwide Translations Beograd nudi usluge renomiranih prevodilaca, izvornih govornika, redaktora i lektora, ali i usluge koje pruža sudski tumač za danski. Prevodi dokumentacije kompanija, prevodi izvoda iz sudskih ili privrednog registra, prevodi finansijskih i revizorskih izveštaja, prevodi tehničke, medicinske ili farmaceutske dokumentacije, stručnih tekstova, spisa, sertifikata – sve to spada u usluge koje nudi sudski tumač za danski jezik agencije Worldwide Translations. Brzina i tačnost u radu, profesionalan odnos i pristupačne cene odlike su tima vrhunskih stručnjaka agencije Worldwide Translations.

POZOVITE NAS ZA
BESPLATNU KONSULTACIJU
+381 11 212 09 68

Nalazimo se u poslovnom centru Ušće na veoma atraktivnoj lokaciji, tako da lako i brzo možete doći do naših kancelarija bez obzira u kom delu Beograda se nalazite.

Kontaktirajte nas

Cena prevoda

Prevodimo sve vrste tekstova, članaka i poslovnih dokumenata, veoma brzo, stručno i po pristupačnim cenama. Pozovite nas na +381 11 11 2120968 za besplatnu konsultaciju ili nas kontaktirajte putem elektronske pošte na office@worldwide.rs. Ukoliko želite da stupite u kontakt s nama posle radnog vremena ili u toku vikenda, pozovite nas na: +381 65 3118317

Iskustvo

Agencija Worldwide Translations Beograd ima dugu praksu i bogato iskustvo u pružanju kompletnih usluga prevođenja na sve jezike sveta.

Usmeno i pismeno prevođenje u državnim institucijama, ministarstvima ili specijalizovanim sudovima, agencija Worldwide Translations poverava vrhunskim stručnjacima, edukovanim prevodiocima u koje se ubraja i sudski tumač za danski jezik – Beograd. Sudski tumač za danski – Beograd će u dogovorenom roku uraditi prevod i dostaviti ga klijentu na najbrži način.

Pisane prevode dostavljamo klijentu u dogovorenom roku
faksom, elektronskom poštom, ili našom kurirskom službom.

Danski jezik pripada severnogermanskoj podgrupi jezika. Govori se u Danskoj i nešto u Šlezvigu. Istorijski se deli na staronordijski (do 800. godine), runski danski (starodanski, do 1100. godine), srednjodanski (do 1500. godine) i novodanski. Službeni jezik u Danskoj, na Farskim Ostrvima i Evropskoj uniji.

Potrebne su vam prevodilačke usluge?
Na pravom ste mestu!

Pozovite nas na 011 2120968 za besplatnu konsultaciju ili nas kontaktirajte putem elektronske pošte na . Ukoliko želite da stupite u kontakt s nama posle radnog vremena ili u toku vikenda, pozovite nas na: +381 65 3118317.

ISO 9001-2008EN 15038 2006