Potreban vam je sudski tumač
za finski jezik?

Na pravom ste mestu!

Sudski tumač za finski jezik Beograd

Pored prevoda vrsnih prevodilaca, agencija Worldwide Translations Beograd obezbeđuje i, takođe, vrhunske prevode za koje je zadužen sudski tumač za finski. Tim prevodilaca, redaktora, lektora, iskusnih stručnjaka i izvornih govornika upotpunjuje i sudski tumač za finski jezik.Dugogodišnji klijenti agencije Worldwide Translations svoje poverenje zasnivaju upravo na odlično obavljenom poslu i profesionalnom odnosu tima stručnjaka koji čine agenciju Worldwide Translations.

POZOVITE NAS ZA
BESPLATNU KONSULTACIJU
+381 11 212 09 68

Nalazimo se u poslovnom centru Ušće na veoma atraktivnoj lokaciji, tako da lako i brzo možete doći do naših kancelarija bez obzira u kom delu Beograda se nalazite.

Kontaktirajte nas

Cena prevoda

Prevodimo sve vrste tekstova, članaka i poslovnih dokumenata, veoma brzo, stručno i po pristupačnim cenama. Pozovite nas na +381 11 11 2120968 za besplatnu konsultaciju ili nas kontaktirajte putem elektronske pošte na office@worldwide.rs. Ukoliko želite da stupite u kontakt s nama posle radnog vremena ili u toku vikenda, pozovite nas na: +381 65 3118317

Iskustvo

Agencija Worldwide Translations Beograd ima dugu praksu i bogato iskustvo u pružanju kompletnih usluga prevođenja na sve jezike sveta.

Sudski tumač za finski jezik – Beograd agencije Worldwide Translations, ukoliko je ovlašćeni prevodilac pravne struke, pomaže klijentima u prevođenju na poslovnim sastancima, pri potpisivanju raznih ugovora a, prema potrebi klijenata, i u prevođenju sudske dokumentacije. Sudski tumač za finski jezik svoje overene prevode dostavlja elektronskom poštom, faksom ili to čini kurirska služba agencije Worldwide Translations koja je i osnovana s ciljem da klijentima uštedi vreme.

Pisane prevode dostavljamo klijentu u dogovorenom roku
faksom, elektronskom poštom, ili našom kurirskom službom.

Finski jezik pripada ugro-finskoj grupi jezika. Deli se na dva dijalekta: zapadnofinski i istočnofinski. U bliskom je srodstvu sa estonskim. Ima dosta elemenata iz germanskih jezika, naročito švedskog, iz baltičkih jezika, ali i iz ruskog. Pismo je latinica. Finskim jezikom govori se u Finskoj, a njime govore i Finci u Švedskoj, Norveškoj i Rusiji.

Potrebne su vam prevodilačke usluge?
Na pravom ste mestu!

Pozovite nas na 011 2120968 za besplatnu konsultaciju ili nas kontaktirajte putem elektronske pošte na . Ukoliko želite da stupite u kontakt s nama posle radnog vremena ili u toku vikenda, pozovite nas na: +381 65 3118317.

ISO 9001-2008EN 15038 2006