Potreban vam je sudski tumač
za francuski jezik?

Na pravom ste mestu!

Sudski tumač za francuski jezik Beograd

Agencija Worldwide Translations Beograd je prevodilačka agencija sa najdužim stažom na ovim prostorima. Tim agencije čine visokostručni prevodioci, izvorni govornici, redaktori, lektori koji u zavisnosti od potreba klijenata prevode uskostručne tekstove, beletristiku, ali i najraznovrsniju dokumentaciju – od medicinske do tehničke. Sastavni deo tima agencije Worldwide Translations čini i ovlašćeni sudski tumač za francuski. Usluge prevođenja, sudski tumač za francuski jezik pruža i prilikom potpisivanja kupoprodajnih ili drugih trgovinskih, međudržavnih i sličnih ugovora, kada svojom izjavom, potpisom i pečatom garantuje da je prevod istovetan sa originalom.

U slučaju da Vam nije potrebna overa dokumenata, nudimo i uslugu prevodioca za francuski jezik bez overe – detaljnije ovde.

POZOVITE NAS ZA
BESPLATNU KONSULTACIJU
+381 11 212 09 68

Nalazimo se u poslovnom centru Ušće na veoma atraktivnoj lokaciji, tako da lako i brzo možete doći do naših kancelarija bez obzira u kom delu Beograda se nalazite.

Kontaktirajte nas

Cena prevoda

Prevodimo sve vrste tekstova, članaka i poslovnih dokumenata, veoma brzo, stručno i po pristupačnim cenama. Pozovite nas na +381 11 11 2120968 za besplatnu konsultaciju ili nas kontaktirajte putem elektronske pošte na office@worldwide.rs. Ukoliko želite da stupite u kontakt s nama posle radnog vremena ili u toku vikenda, pozovite nas na: +381 65 3118317

Iskustvo

Agencija Worldwide Translations Beograd ima dugu praksu i bogato iskustvo u pružanju kompletnih usluga prevođenja na sve jezike sveta.

Sudski tumač za francuski jezik – Beograd pruža usluge prevođenja u specijalizovanim sudovima, kojima teritorijalno pripada, prisustvuje sastancima u raznim inostranim predstavništvima, farmaceutskim i građevinskim kompanijama. Sudski prevodilac za francuski jezik agencije Worldwide Translations prevodi stručno, brzo i tačno i istovetnost prevoda sa originalnim dokumentom garantuje svojom izjavom, pečatom i potpisom. Tako overeni prevod, francuski sudski tumač dostavlja klijentu elektronskom poštom, faksom, na CD-u, ili to čini kurirska služba agencije Worldwide Translations. Sudski tumač za francuski – Beograd brzo i lako stiže do klijenta i po povoljnim cenama obezbeđuje stručnu uslugu vrhunskog kvaliteta.

Pisane prevode dostavljamo klijentu u dogovorenom roku
faksom, elektronskom poštom, ili našom kurirskom službom.

Francuski jezik pripada grupi romanskih jezika. Proizašao je iz latinskog narodnog (vulgarnog) jezika koji su Rimljani doneli u Galiju posle njenog osvajanja 58-51 godine pre nove ere. U XVIII veku postaje diplomatski jezik i taj položaj zadržava do Versajskog ugovora 1919. kada je engleski jezik izjednačen sa njim. Osim u Francuskoj, govori se i u delovima Belgije, Švajcarske, Kanade a u bivšim francuskim kolonijama održava se i danas kao zvaničan jezik.

Potrebne su vam prevodilačke usluge?
Na pravom ste mestu!

Pozovite nas na 011 2120968 za besplatnu konsultaciju ili nas kontaktirajte putem elektronske pošte na . Ukoliko želite da stupite u kontakt s nama posle radnog vremena ili u toku vikenda, pozovite nas na: +381 65 3118317.

ISO 9001-2008EN 15038 2006