Potreban vam je sudski tumač
za grčki jezik?

Na pravom ste mestu!

Sudski tumač za grčki jezik Beograd

U svom timu vrsnih prevodilaca, redaktora, lektora i drugih stručnjaka iz oblasti jezika, prevodilačka agencija Worldwide Translations Beograd ima i stručnjaka kao što je i sudski tumač za grčki. Za usmene i pismene prevode, simultano i konsekutivno prevođenje, za prevođenje na poslovnim sastancima, seminarima, tenderima, od velike i neprocenjive pomoći je upravo sudski tumač za grčki, koji prevodi sa grčkog na srpski i obrnuto, ali i sa grčkog na neki drugi svetski jezik, kao i sa drugih jezika na grčki.

POZOVITE NAS ZA
BESPLATNU KONSULTACIJU
+381 11 212 09 68

Nalazimo se u poslovnom centru Ušće na veoma atraktivnoj lokaciji, tako da lako i brzo možete doći do naših kancelarija bez obzira u kom delu Beograda se nalazite.

Kontaktirajte nas

Cena prevoda

Prevodimo sve vrste tekstova, članaka i poslovnih dokumenata, veoma brzo, stručno i po pristupačnim cenama. Pozovite nas na +381 11 11 2120968 za besplatnu konsultaciju ili nas kontaktirajte putem elektronske pošte na office@worldwide.rs. Ukoliko želite da stupite u kontakt s nama posle radnog vremena ili u toku vikenda, pozovite nas na: +381 65 3118317

Iskustvo

Agencija Worldwide Translations Beograd ima dugu praksu i bogato iskustvo u pružanju kompletnih usluga prevođenja na sve jezike sveta.

Prevođenje za specijalizovane sudove, sudove u Beogradu, za ministarstva ili druge državne institucije, agencija Worldwide Translations poverava vrhunskom prevodiocu pravne struke. Ovlašćeni prevodilac, kao što je sudski tumač za grčki jezik – Beograd agencije Worldwide Translations prevodi sudska i pravna dokumenta, lična dokumenta, ovlašćenja, zakonske spise, policijske izvode, ali i druga dokumenta za koja, sudski tumač za grčki jezik, potpisom i pečatom, garantuje istovetnost prevoda sa originalom. Prevodilačka agencija Worldwide Translations obezbeđuje svojim brojnim klijentima prevode vrhunskih stručnjaka u dogovorenom roku i po popularnim cenama.

Pisane prevode dostavljamo klijentu u dogovorenom roku
faksom, elektronskom poštom, ili našom kurirskom službom.

Grčki jezik spada u indoevropske jezike. Istorijski se deli na stari (helenski), srednji (vizantijski) i savremeni grčki. Na starom grčkom su napisana klasična književna dela. Novi grčki je nastao u XV veku. Pismo je klasični grčki alfabet. Helenski alfabet je bio osnov za razvitak drugih pisama: latinsko, koptsko, gotsko, ćirilično. Velika slova kojima se danas služimo jesu slova jonskog alfabeta koji je u Atini službeno primljen pod Euklidovim arhonstvom 403. godine pre nove ere.

Potrebne su vam prevodilačke usluge?
Na pravom ste mestu!

Pozovite nas na 011 2120968 za besplatnu konsultaciju ili nas kontaktirajte putem elektronske pošte na . Ukoliko želite da stupite u kontakt s nama posle radnog vremena ili u toku vikenda, pozovite nas na: +381 65 3118317.

ISO 9001-2008EN 15038 2006