Potreban vam je sudski tumač
za hrvatski jezik?

Na pravom ste mestu!

Sudski tumač za hrvatski jezik Beograd

Sudski tumač za hrvatski agencije Worldwide Translations biće vam od neprocenjive pomoći prilikom poslovnih pregovora, i drugih poslovnih sastanaka. Osim toga, ukoliko su vam potrebni prevodi ličnih dokumenata, sertifikata, radnih dozvola, lekarskih nalaza, razne tehničke dokumentacije, sudski tumač za hrvatski agencije Worldwide Translations takođe vam može pomoći. Prevod bilo kakvog dokumenta ili spisa, sa apsolutnim poverenjem, možete prepustiti visokostručnom timu prevodilaca agencije Worldwide Translations.

POZOVITE NAS ZA
BESPLATNU KONSULTACIJU
+381 11 212 09 68

Nalazimo se u poslovnom centru Ušće na veoma atraktivnoj lokaciji, tako da lako i brzo možete doći do naših kancelarija bez obzira u kom delu Beograda se nalazite.

Kontaktirajte nas

Cena prevoda

Prevodimo sve vrste tekstova, članaka i poslovnih dokumenata, veoma brzo, stručno i po pristupačnim cenama. Pozovite nas na +381 11 11 2120968 za besplatnu konsultaciju ili nas kontaktirajte putem elektronske pošte na office@worldwide.rs. Ukoliko želite da stupite u kontakt s nama posle radnog vremena ili u toku vikenda, pozovite nas na: +381 65 3118317

Iskustvo

Agencija Worldwide Translations ima dugu praksu i bogato iskustvo u pružanju kompletnih usluga prevođenja na sve jezike sveta.

Ukoliko je potreban prevod ovlašćenog prevodioca pravne struke u sudovima, ministarstvima ili bilo kojoj državnoj instituciji, internacionalnoj kompaniji, na raspolaganju je sudski tumač za hrvatski – Beograd agencije Worldwide Translations. Sudski tumač za hrvatski – Beograd, pravne ili neke druge struke, u najkraćem roku – elektronskom poštom, faksom, na CD-u, ili kurirskom službom dostaviće klijentu stručan i vrhunski prevod, overen potpisom i pečatom kojim garantuje tačnost, odnosno istovetnost prevoda sa originalom.

Pisane prevode dostavljamo klijentu u dogovorenom roku
faksom, elektronskom poštom, ili našom kurirskom službom.

Hrvatski jezik je zvaničan jezik u Republici Hrvatskoj. Govori se u delu Vojvodine, Bosne i Hercegovine, Crne Gore, Mađarske, Austrije, Slovačke i Italije, a njime govore i hrvatski iseljenici u SAD-u. Do 1991. godine činio je jedan jezik sa srpskim. Smatra se da su preci današnjih Južnih Slovena posle odvajanja od Istočnih i Zapadnih Slovena, a pre dolaska na Balkansko poluostrvo, živeli u zajednici i govorili jednim jezikom. Takođe se smatra da se taj jezik, pre dolaska na Balkansko poluostrvo, podelio na istočni i zapadni deo. Iz zapadnog dela južnoslovenskog prajezika razvila su se tri dijalekta: kajkavski, čakavski i štokavski. Kajkavskim dijalektom govore i Hrvati i Slovenci, a čakavskim samo Hrvati.

Potrebne su vam prevodilačke usluge?
Na pravom ste mestu!

Pozovite nas na 011 2120968 za besplatnu konsultaciju ili nas kontaktirajte putem elektronske pošte na . Ukoliko želite da stupite u kontakt s nama posle radnog vremena ili u toku vikenda, pozovite nas na: +381 65 3118317.

ISO 9001-2008EN 15038 2006