Potreban vam je sudski tumač
za italijanski jezik?

Na pravom ste mestu!

Sudski tumač za italijanski jezik Beograd

Agencija Worldwide Translations Beograd nudi usluge prevođenja profesionalnih prevodilaca na sve jezike sveta ali i usluge koje pruža sudski tumač za italijanski jezik. Za potrebe klijenata, Worldwide Translatios obezbeđuje i simultano i konsekutivno prevođenje. Obezbeđuje da sudski tumač za italijanski prisustvuje poslovnim sastancima, potpisivanjima ugovora i da svojim potpisom i pečatom garantuje istovetnost prevoda sa originalom.

POZOVITE NAS ZA
BESPLATNU KONSULTACIJU
+381 11 212 09 68

Nalazimo se u poslovnom centru Ušće na veoma atraktivnoj lokaciji, tako da lako i brzo možete doći do naših kancelarija bez obzira u kom delu Beograda se nalazite.

Kontaktirajte nas

Cena prevoda

Prevodimo sve vrste tekstova, članaka i poslovnih dokumenata, veoma brzo, stručno i po pristupačnim cenama. Pozovite nas na +381 11 11 2120968 za besplatnu konsultaciju ili nas kontaktirajte putem elektronske pošte na office@worldwide.rs. Ukoliko želite da stupite u kontakt s nama posle radnog vremena ili u toku vikenda, pozovite nas na: +381 65 3118317

Iskustvo

Agencija Worldwide Translations Beograd ima dugu praksu i bogato iskustvo u pružanju kompletnih usluga prevođenja na sve jezike sveta.

Za potrebe prevođenja i overe medicinske i farmaceutske dokumentacije, za prevode izvoda iz sudskog ili privrednog registra, sudski tumač za italijanski jezik – Beograd agencije Worldwide Translations je najpogodniji. Lak i brz pristup mestu događaja, stručnost, tačnost prevoda, brzina i efikasnost u radu, profesionalan odnos i, naravno, garancija istovetnosti prevoda sa originalom – sve to nudi sudski tumač za italijanski jezik – Beograd agencije Worldwide Translations.

Pisane prevode dostavljamo klijentu u dogovorenom roku
faksom, elektronskom poštom, ili našom kurirskom službom.

Italijanski jezik pripada romanskoj grupi indoevropskih jezika. Razvio se iz govornog (vulgarnog) latinskog i njime su govorili svi narodi i plemena na Apeninskom poluostrvu. Sa pojavom Dantea, Petrarke i Bokača (XIII i XIV vek) toskanski dijalekt postaje jedinstveni italijanski jezik. Spada u najmelodičnije jezike sveta zbog svojih čistih vokala, kao i rasporeda vokala i konsonanata koji se u reči naizmenično smenjuju. Zvaničan je jezik u Italiji, delu Švajcarske i Republici San Marino. Uz latinski, drugi je službeni jezik Vatikana.

Potrebne su vam prevodilačke usluge?
Na pravom ste mestu!

Pozovite nas na 011 2120968 za besplatnu konsultaciju ili nas kontaktirajte putem elektronske pošte na . Ukoliko želite da stupite u kontakt s nama posle radnog vremena ili u toku vikenda, pozovite nas na: +381 65 3118317.

ISO 9001-2008EN 15038 2006