Potreban vam je sudski tumač
za kineski jezik?

Na pravom ste mestu!

Sudski tumač za kineski jezik Beograd

Ovlašćeni sudski tumač za kineski agencije Worldwide Translations Beograd visokostručno i veoma profesionalno, u dogovorenom roku i na dogovoreni način, dostavlja klijentu traženi prevod.. Sudski tumač za kineski jezik, prema zahtevu klijenta, prevodi i simultano na raznim konferencijama i sastancima. Tim Agencije Worldwide Translations, a tu se ubraja i sudski tumač za kineski jezik, čine profesori jezika, visokoobrazovani prevodioci, izvorni govornici, redaktori, lektori i stručni sudski prevodioci, koji brzo, tačno i uz povoljne cene, vrlo profesionalno obavljaju svoj posao.

POZOVITE NAS ZA
BESPLATNU KONSULTACIJU
+381 11 212 09 68

Nalazimo se u poslovnom centru Ušće na veoma atraktivnoj lokaciji, tako da lako i brzo možete doći do naših kancelarija bez obzira u kom delu Beograda se nalazite.

Kontaktirajte nas

Cena prevoda

Prevodimo sve vrste tekstova, članaka i poslovnih dokumenata, veoma brzo, stručno i po pristupačnim cenama. Pozovite nas na +381 11 11 2120968 za besplatnu konsultaciju ili nas kontaktirajte putem elektronske pošte na office@worldwide.rs. Ukoliko želite da stupite u kontakt s nama posle radnog vremena ili u toku vikenda, pozovite nas na: +381 65 3118317

Iskustvo

Agencija Worldwide Translations Beograd ima dugu praksu i bogato iskustvo u pružanju kompletnih usluga prevođenja na sve jezike sveta.

Agencija Worldwide Translations nudi i usluge prevođenja za koje je zadužen sudski tumač za kineski jezik – Beograd, jer se specijalizovani sudovi i ministarstva nalaze u Beogradu. Razna dokumenta, dozvole, uverenja o prebivalištu i druge spise sa kineskog na srpski i sa srpskog na kineski prevodi (usmeno i pismeno) i svojim potpisom i pečatom overava sudski tumač za kineski.

Pisane prevode dostavljamo klijentu u dogovorenom roku
faksom, elektronskom poštom, ili našom kurirskom službom.

Kineski je zvaničan jezik Narodne Republike Kine i nacionalni jezik kineskog naroda. U Tajvanu, Singapuru i Ujedinjenim nacijama je, takođe, službeni jezik. Svrstava se u kinesko-tajsku grupu jezika iz porodice kinesko-tibetanskih jezika. Vikipedija kaže da svaki peti stanovnik planete govori kineskim jezikom.

Potrebne su vam prevodilačke usluge?
Na pravom ste mestu!

Pozovite nas na 011 2120968 za besplatnu konsultaciju ili nas kontaktirajte putem elektronske pošte na . Ukoliko želite da stupite u kontakt s nama posle radnog vremena ili u toku vikenda, pozovite nas na: +381 65 3118317.

ISO 9001-2008EN 15038 2006