Potreban vam je sudski tumač
za litvanski jezik?

Na pravom ste mestu!

Sudski tumač za litvanski jezik Beograd

Sudski tumač za litvanski, kao i mnogi prevodioci, redaktori i lektori sastavni je deo tima saradnika visoke stručnosti, agencije Worldwide Translations Beograd. Prema zahtevu i potrebi klijenata koji dugo godina opravdano ukazuju poverenje agenciji Worldwide Translations, sudski tumač za litvanski jezik prevodi pravna, sudska, lična dokumenta, uverenja o prebivalištu ali i druga dokumenata koja sudski tumač za litvanski jezik agencije Worldwide Translations overava svojim potpisom i pečatom i time garantuje njihovu identičnost sa originalom.

POZOVITE NAS ZA
BESPLATNU KONSULTACIJU
+381 11 212 09 68

Nalazimo se u poslovnom centru Ušće na veoma atraktivnoj lokaciji, tako da lako i brzo možete doći do naših kancelarija bez obzira u kom delu Beograda se nalazite.

Kontaktirajte nas

Cena prevoda

Prevodimo sve vrste tekstova, članaka i poslovnih dokumenata, veoma brzo, stručno i po pristupačnim cenama. Pozovite nas na +381 11 11 2120968 za besplatnu konsultaciju ili nas kontaktirajte putem elektronske pošte na office@worldwide.rs. Ukoliko želite da stupite u kontakt s nama posle radnog vremena ili u toku vikenda, pozovite nas na: +381 65 3118317

Iskustvo

Agencija Worldwide Translations Beograd ima dugu praksu i bogato iskustvo u pružanju kompletnih usluga prevođenja na sve jezike sveta.

Prisustvo tumača za litvanski jezik neophodno je u državnim institucijama, u ministarstvima, prilikom potpisivanja ugovora i u sličnim prilikama, kako domaćim tako i inostranim kompanijam, bez obzira na to da li je potreban pismeni ili usmeni, odnosno konsekutivan prevod. Sudski tumač za litvanski jezik – Beograd je teritorijalno najbliži i najpogodniji a i teritorijalno potpada pod nadležnost sudova koji se nalaze u Beogradu. Svojim kvalitetima, stručnošću i brzinom u radu, ali i pristupačnim cenama, sudski tumač za litvanski jezik agencije Worldwide Translations na usluzi je dugogodišnjim klijentima agencije, kao i onima koji se prvi put odlučuju za saradnju sa agencijom Worldwide Translations.

Pisane prevode dostavljamo klijentu u dogovorenom roku
faksom, elektronskom poštom, ili našom kurirskom službom.

Litvanski jezik pripada grupi baltičkih jezika. Veoma je važan za uporednu gramatiku indoevropskih jezika jer je sačuvao vrlo stare fonetske i morfološke osobine. Najsličniji mu je letonski. Četiri miliona svetske populacije govori litvanskim jezikom, od čega je tri miliona stanovnika Litvanije. Svrstan je u službeni jezik Evropske unije.

Potrebne su vam prevodilačke usluge?
Na pravom ste mestu!

Pozovite nas na 011 2120968 za besplatnu konsultaciju ili nas kontaktirajte putem elektronske pošte na . Ukoliko želite da stupite u kontakt s nama posle radnog vremena ili u toku vikenda, pozovite nas na: +381 65 3118317.

ISO 9001-2008EN 15038 2006