Potreban vam je sudski tumač
za makedonski jezik?

Na pravom ste mestu!

Sudski tumač za makedonski jezik Beograd

Prevodilačka agencija Worldwide Translations Beograd u svom timu ima i prevodioce za makedonski jezik. To podrazumeva da za potrebe farmaceutskih kuća, banaka, međunarodnih organizacija, međunarodnih advokatskih kancelarija i drugih klijenata, agencija može da ponudi i usluge koje pruža i sudski tumač za makedonski. Sudski tumač za makedonski jezik overava i, svojim potpisom i pečatom garantuje, istovetnost prevoda sa originalom pravnih i sudskih dokumenata, lekarskih nalaza, policijskih izveštaja, stručnih tekstova, tenderske i tehničke, kao i druge dokumentacije.

POZOVITE NAS ZA
BESPLATNU KONSULTACIJU
+381 11 212 09 68

Nalazimo se u poslovnom centru Ušće na veoma atraktivnoj lokaciji, tako da lako i brzo možete doći do naših kancelarija bez obzira u kom delu Beograda se nalazite.

Kontaktirajte nas

Cena prevoda

Prevodimo sve vrste tekstova, članaka i poslovnih dokumenata, veoma brzo, stručno i po pristupačnim cenama. Pozovite nas na +381 11 11 2120968 za besplatnu konsultaciju ili nas kontaktirajte putem elektronske pošte na office@worldwide.rs. Ukoliko želite da stupite u kontakt s nama posle radnog vremena ili u toku vikenda, pozovite nas na: +381 65 3118317

Iskustvo

Agencija Worldwide Translations Beograd ima dugu praksu i bogato iskustvo u pružanju kompletnih usluga prevođenja na sve jezike sveta.

Sudski tumač za makedonski jezik – Beograd jeste „nadohvat ruke“ svim klijentima kojima je na poslovnim sastancima, prilikom potpisivanja ugovora ili sklapanja međunarodnih ugovora potrebno prisustvo sudskog tumača. Sudski tumač za makedonski – Beograd agencije Worldwide Translations prevodi stručno, odgovarajućom terminologijom, overava i u veoma kratkom roku i po najpovoljnijim cenama dostavlja klijentu traženi prevod.

Pisane prevode dostavljamo klijentu u dogovorenom roku
faksom, elektronskom poštom, ili našom kurirskom službom.

Makedonski jezik pripada grupi južnoslovenskih jezika. Formiran je od govora slovenskih plemena koja su doprla najdalje na jug Balkana. Jedan od njh, solunski, dao je u drugoj polovini IX veka osnovu prvog slovenskog književnog jezika, takozvanog staroslovenskog. U staroj makedonskoj pismenosti, sve do početka XII veka, primarna azbuka bila je glagoljica koju je tada zamenila ćirilica. U tom periodu su već izražene neke jezičke crte koje bliže povezuju makedonsku jezičku grupu. Savremeni tip makedonskog bio je u osnovi formiran već do XV veka. Makedonski dijalekti mogu se podeliti na zapadnu i istočnu grupu; granica ide dolinom Vardara sa prelaznim pojasevima na severu, prema srpskom, i na istoku prema bugarskim govorima.

Potrebne su vam prevodilačke usluge?
Na pravom ste mestu!

Pozovite nas na 011 2120968 za besplatnu konsultaciju ili nas kontaktirajte putem elektronske pošte na . Ukoliko želite da stupite u kontakt s nama posle radnog vremena ili u toku vikenda, pozovite nas na: +381 65 3118317.

ISO 9001-2008EN 15038 2006