Potreban vam je sudski tumač
za norveški jezik?

Na pravom ste mestu!

Sudski tumač za norveški jezik Beograd

Agencija Worldwide Translations, pored usluga prevođenja na ostale svetske jezike, nudi usluge vrhunskog prevođenja i na norveški jezik ili sa norveškog na neki drugi jezik. I sudski tumač za norveški, prevodilac sa položenom zakletvom u Ministarstvu pravde, takođe se ubraja u renomirane, stručne prevodioce tima agencije Worldwide Translations. Sudski tumač za norveški jezik svoje prevode dostavlja klijentu u dogovorenom roku i na dogovoreni način – elektronskom poštom, faksom, brzom poštom, ili to čini kurirska služba agencije Worldwide Translations Beograd.

POZOVITE NAS ZA
BESPLATNU KONSULTACIJU
+381 11 212 09 68

Nalazimo se u poslovnom centru Ušće na veoma atraktivnoj lokaciji, tako da lako i brzo možete doći do naših kancelarija bez obzira u kom delu Beograda se nalazite.

Kontaktirajte nas

Cena prevoda

Prevodimo sve vrste tekstova, članaka i poslovnih dokumenata, veoma brzo, stručno i po pristupačnim cenama. Pozovite nas na +381 11 11 2120968 za besplatnu konsultaciju ili nas kontaktirajte putem elektronske pošte na office@worldwide.rs. Ukoliko želite da stupite u kontakt s nama posle radnog vremena ili u toku vikenda, pozovite nas na: +381 65 3118317

Iskustvo

Sa apsolutnim poverenjem možete se osloniti na tim stručnih prevodilaca agencije Worldwide Translations, što podrazumeva i usluge koje pruža sudski tumač za norveški jezik – Beograd, jer su sva ministarstva a i specijalizovani sudovi u Beogradu. Sudski tumač za norveški jezik – Beograd svoje pismene prevode dostavlja elektronskom poštom, faksom ili na drugi način u dogovoru sa klijentom. Istovetnost prevoda sa originalom sudski tumač za norveški – Beograd overava i za to jemči svojim potpisom i pečatom.

Pisane prevode dostavljamo klijentu u dogovorenom roku
faksom, elektronskom poštom, ili našom kurirskom službom.

Norveški jezik pripada severnogermanskoj podgrupi jezika. Govori se uglavnom u Norveškoj i među norveškim iseljenicima u SAD. Istorijski se deli na staronordijski (do 800. godine), staronorveški (do 1370. godine), srednjonorveški (do 1530. godine) i novonorveški.

Potrebne su vam prevodilačke usluge?
Na pravom ste mestu!

Pozovite nas na 011 2120968 za besplatnu konsultaciju ili nas kontaktirajte putem elektronske pošte na . Ukoliko želite da stupite u kontakt s nama posle radnog vremena ili u toku vikenda, pozovite nas na: +381 65 3118317.

ISO 9001-2008EN 15038 2006