Potreban vam je sudski tumač
za portugalski jezik?

Na pravom ste mestu!

Sudski tumač za portugalski jezik Beograd

Prevodilačka agencija Worldwide Translations Beograd ima dugačku listu dugogodišnjih klijenata, čije je poverenje stekla vrhunskim prevodima tima stručnjaka u raznim oblastima, poštovanjem dogovorenih rokova, profesionalnim odnosom i pristupačnim cenama. Sudski tumač za portugalski samo je deo tima vrhunskih prevodilaca. Sudski tumač za portugalski jezik prevodi sertifikate, lična dokumenta, izvode iz raznih registara, ovlašćenja sa portugalskog na srpski jezik i obrnuto, ali sa portugalskog na druge jezike ai sa drugih jezika na portugalski.

POZOVITE NAS ZA
BESPLATNU KONSULTACIJU
+381 11 212 09 68

Nalazimo se u poslovnom centru Ušće na veoma atraktivnoj lokaciji, tako da lako i brzo možete doći do naših kancelarija bez obzira u kom delu Beograda se nalazite.

Kontaktirajte nas

Cena prevoda

Prevodimo sve vrste tekstova, članaka i poslovnih dokumenata, veoma brzo, stručno i po pristupačnim cenama. Pozovite nas na +381 11 11 2120968 za besplatnu konsultaciju ili nas kontaktirajte putem elektronske pošte na office@worldwide.rs. Ukoliko želite da stupite u kontakt s nama posle radnog vremena ili u toku vikenda, pozovite nas na: +381 65 3118317

Iskustvo

Agencija Worldwide Translations Beograd ima dugu praksu i bogato iskustvo u pružanju kompletnih usluga prevođenja na sve jezike sveta.

U ministarstvima, specijalizovanim sudovima i drugim državnim institucijama, na raznim sastancima, prilikom potpisivanja ugovora, neophodno je da prisustvuje i sudski tumač za portugalski jezik – Beograd. Pismeno i usmeno prevođenje, simultano ili konsekutivno, prema potrebama i zahtevima klijenata, obezbeđuje sudski tumač za portugalski jezik – Beograd. Overen prevod dostavlja klijentu elektronskom poštom, faksom, poštom, ili to čini kurirska služba agencije Worldwide Translations.

Pisane prevode dostavljamo klijentu u dogovorenom roku
faksom, elektronskom poštom, ili našom kurirskom službom.

Portugalski jezik pripada grupi romanskih jezika. Kao i ostali romanski jezici i portugalski se razvio iz latinskog narodnog (vulgarnog). U sferu portugalskog ulazi i galješki kojim se govori u severoistočnoj Španiji. Portugalskim se govori u Portugaliji, Brazilu, Zelenortskim Ostrvima i brojnim državama bivšim portugalskim kolonijama.

Potrebne su vam prevodilačke usluge?
Na pravom ste mestu!

Pozovite nas na 011 2120968 za besplatnu konsultaciju ili nas kontaktirajte putem elektronske pošte na . Ukoliko želite da stupite u kontakt s nama posle radnog vremena ili u toku vikenda, pozovite nas na: +381 65 3118317.

ISO 9001-2008EN 15038 2006