Potreban vam je sudski tumač
za rumunski jezik?

Na pravom ste mestu!

Sudski tumač za rumunski jezik Beograd

Dugogodišnji klijenti agencije Worldwide Translations Beograd svoje poverenje i dalje poklanjaju agenciji jer su se uverili u stručnost, profesionalizam i kvalitet prevodilaca koji čine tim prevodilačke agencije Worldwide Translations. Tekstovi koje je potrebno prevesti pripadaju raznim oblastima, stoga je usluga koju pruža sudski tumač za rumunski neophodna u državnim institucijama, ministarstvima, mnogim kompanijama, farmaceutskim kućama. Sudski tumač za rumunski jezik, takođe kvalitetno, i usmeno i pismeno, prema potrebi, prevodi i svojom izjavom, potpisom i pečatom pruža garancije o tome da je prevod istovetan sa originalom.

POZOVITE NAS ZA
BESPLATNU KONSULTACIJU
+381 11 212 09 68

Nalazimo se u poslovnom centru Ušće na veoma atraktivnoj lokaciji, tako da lako i brzo možete doći do naših kancelarija bez obzira u kom delu Beograda se nalazite.

Kontaktirajte nas

Cena prevoda

Prevodimo sve vrste tekstova, članaka i poslovnih dokumenata, veoma brzo, stručno i po pristupačnim cenama. Pozovite nas na +381 11 11 2120968 za besplatnu konsultaciju ili nas kontaktirajte putem elektronske pošte na office@worldwide.rs. Ukoliko želite da stupite u kontakt s nama posle radnog vremena ili u toku vikenda, pozovite nas na: +381 65 3118317

Iskustvo

Agencija Worldwide Translations Beograd ima dugu praksu i bogato iskustvo u pružanju kompletnih usluga prevođenja na sve jezike sveta.

Agencija Worldwide Translations pruža usluge prevođenja i domaćim, ali i inostranim kompanijama. Neke od njih usmerene su na saradnju i sa državnim institucijama ili ministarstvima, specijalizovanim sudovima. Za saradnju sa njima, za vrhunske prevode – usmene, konsekutivne ili simultane, pismene – zadužen je sudski tumač za rumunski jezik – Beograd.

Pisane prevode dostavljamo klijentu u dogovorenom roku
faksom, elektronskom poštom, ili našom kurirskom službom.

Rumunski jezik spada u istočne romanske jezike. Vikipedija navodi da je to maternji jezik 24.000.000 ljudi a sekundarni 4.000.000 ljudi. Službeni je jezik Rumunije, Autonomne Pokrajine Vojvodine, Evropske i Latinske unije.

Potrebne su vam prevodilačke usluge?
Na pravom ste mestu!

Pozovite nas na 011 2120968 za besplatnu konsultaciju ili nas kontaktirajte putem elektronske pošte na . Ukoliko želite da stupite u kontakt s nama posle radnog vremena ili u toku vikenda, pozovite nas na: +381 65 3118317.

ISO 9001-2008EN 15038 2006