Potreban vam je sudski tumač
za ruski jezik?

Na pravom ste mestu!

Sudski tumač za ruski jezik Beograd

Ruski jezik je izvesno vreme bio jezik stručnih radova i stručne literature a danas primat drži engleski jezik. Sudski tumač za ruski prevodilačke agencije Worldwide Translations Beograd, međutim, i dalje ostaje nezamenljiva karika u institucijama od javnog značaja. Sudski tumač za ruski jezik neophodan je u državnim institucijama i ministarstvima prilikom potpisivanja ugovora, na venčanjima ili u sličnim prilikama.

POZOVITE NAS ZA
BESPLATNU KONSULTACIJU
+381 11 212 09 68

Nalazimo se u poslovnom centru Ušće na veoma atraktivnoj lokaciji, tako da lako i brzo možete doći do naših kancelarija bez obzira u kom delu Beograda se nalazite.

Kontaktirajte nas

Cena prevoda

Prevodimo sve vrste tekstova, članaka i poslovnih dokumenata, veoma brzo, stručno i po pristupačnim cenama. Pozovite nas na +381 11 11 2120968 za besplatnu konsultaciju ili nas kontaktirajte putem elektronske pošte na office@worldwide.rs. Ukoliko želite da stupite u kontakt s nama posle radnog vremena ili u toku vikenda, pozovite nas na: +381 65 3118317

Iskustvo

Agencija Worldwide Translations Beograd ima dugu praksu i bogato iskustvo u pružanju kompletnih usluga prevođenja na sve jezike sveta.

Beograd je grad u kom se nalaze i mnoge medicinske ustanove, specijalizovani sudovi, brojne strane kompanije, ministarstva. Sudski tumač za ruski jezik – Beograd prevodi medicinske nalaze, tehničku dokumentaciju i slične spise pisane uskostručnom terminologijom, na licu mesta, ali i pismeno. Sudski tumač za ruski za prevod koristi ili original ili overenu kopiju i potom pečatom i potpisom overava verodostojnost prevoda sa originalnim dokumentom. U dogovorenom roku, sudski tumač za ruski jezik agencije Worldwide Translations, prevod dostavlja u elektronskoj formi, faksom, poštom ili to čini kurirska služba agencije Worldwide Translations. Vrhunska i kompletna usluga, kao i pristupačne cene opredeljuju više stotina klijenata da svoje poverenje ukažu prevodilačkoj agenciji Worldwide Translations.

 

Pisane prevode dostavljamo klijentu u dogovorenom roku
faksom, elektronskom poštom, ili našom kurirskom službom.

Neka od najpoznatijih dela svetske književnosti napisana su na ruskom jeziku. Puškin, Jesenjin, Tolstoj, Dostojevski, Vladimir Majakovski – samo su neki od velikih literata koji su stvarali koristeći rusko ćirilično pismo. Ruski je zvaničan jezik Ruske Federacije, Belorusije Kazahstana, Kirgizije. Kembrička enciklopedija jezika navodi da ruski kao prvi ili drugi jezik govori više od 455.000.000 stanovnika. Četvrti je jezik po rasprostranjenosti i jedan od šest zvaničnih jezika Ujedinjenih nacija.

Potrebne su vam prevodilačke usluge?
Na pravom ste mestu!

Pozovite nas na 011 2120968 za besplatnu konsultaciju ili nas kontaktirajte putem elektronske pošte na . Ukoliko želite da stupite u kontakt s nama posle radnog vremena ili u toku vikenda, pozovite nas na: +381 65 3118317.

ISO 9001-2008EN 15038 2006