Potreban vam je sudski tumač
za slovački jezik?

Na pravom ste mestu!

Sudski tumač za slovački jezik Beograd

Agencija Worldwide Translations Beograd jedna je od najpouzdanijih agencija za prevođenje u Srbiji. Stručnost saradnika, pouzdanost, profesionalnost i brzina krase ime agencije. U opis karakteristika spada i posao koji obavlja sudski tumač za slovački jezik. S obzirom na obimnu listu klijenata, sudski tumač za slovački pruža usluge prevoda ali i overava tačnost prevoda svojim pečatom i potpisom.

 

POZOVITE NAS ZA
BESPLATNU KONSULTACIJU
+381 11 212 09 68

Nalazimo se u poslovnom centru Ušće na veoma atraktivnoj lokaciji, tako da lako i brzo možete doći do naših kancelarija bez obzira u kom delu Beograda se nalazite.

Kontaktirajte nas

Cena prevoda

Prevodimo sve vrste tekstova, članaka i poslovnih dokumenata, veoma brzo, stručno i po pristupačnim cenama. Pozovite nas na +381 11 11 2120968 za besplatnu konsultaciju ili nas kontaktirajte putem elektronske pošte na office@worldwide.rs. Ukoliko želite da stupite u kontakt s nama posle radnog vremena ili u toku vikenda, pozovite nas na: +381 65 3118317

Iskustvo

Agencija Worldwide Translations Beograd ima dugu praksu i bogato iskustvo u pružanju kompletnih usluga prevođenja na sve jezike sveta.

Stručni prevod na slovački jezik sa srpskog i sa srpskog na slovački, klijenti sa puno poverenja poklanjaju upravo prevodiocima agencije Worldwide Translations. Sudski tumač za slovački – Beograd veoma brzo i lako može biti na licu mesta ukoliko je potreban prevod u sudu, predstavništvu, ukoliko treba da prisustvuje potpisivanju ugovora, venčanju ili nekom drugom događaju, a prema želji klijenta. Overene prevode agencija Worldwide Translations najbržim načinom dostavlja poručiocu, na obostrano zadovoljstvo.

Pisane prevode dostavljamo klijentu u dogovorenom roku
faksom, elektronskom poštom, ili našom kurirskom službom.

Slovački jezik jeste jezik iz grupe zapadnoslovenskih jezika i najsrodniji je češkom. Deli se na istočni, srednji i zapadni dijalekat od kojih se svaki deli na više govora. Jezik je manjina u Češkoj, Mađarskoj, Srbiji, Ukrajini. Službeni je jezik u Republici Slovačkoj, AP Vojvodini i nekim opštinama i u Evropskoj uniji.

Potrebne su vam prevodilačke usluge?
Na pravom ste mestu!

Pozovite nas na 011 2120968 za besplatnu konsultaciju ili nas kontaktirajte putem elektronske pošte na . Ukoliko želite da stupite u kontakt s nama posle radnog vremena ili u toku vikenda, pozovite nas na: +381 65 3118317.

ISO 9001-2008EN 15038 2006