Potreban vam je sudski tumač
za slovenački jezik?

Na pravom ste mestu!

Sudski tumač za slovenački jezik Beograd

Tim izvornih govornika, stručnih prevodilaca i ovlašćenih sudskih tumača – odličnih znalaca slovenačkog jezika – izrađuje po Vašoj porudžbini pismeni prevod slovenački na srpski, i obratno, prevod na slovenački sa srpskog. Prevodimo sve vrste ugovora i drugih poslovnih dokumenata, štampe, beletristike i drugih tekstova različite sadržine. Prevod na slovenački jezik sa drugih stranih jezika, i obratno, prevod slovenačkog jezika na druge strane jezike agencija Worldwide Translations poverila je izvornim govornicima i iskusnim stručnim prevodiocima slovenačkog jezika.

Ukoliko naš tim prevodilaca angažujete za usmeni prevod slovenačkog jezika, bilo za konsekutivno ili simultano prevođenje, bićete u prilici da uspešno pratite sve konferencije, prezentacije i druge poslovne skupove jer ćete dobiti precizan prevod sa slovenačkog na srpski i druge jezike ili pak obratno, prevod sa srpskog i drugih jezika na slovenački. Mi govorimo sve jezike!

Naša prevodilačka agencija nudi Vam besprekorno tačan prevod u sledećim pravcima:

  • prevod sa slovenačkog na srpski (prevod slovenački na srpski);
  • prevod sa srpskog na slovenački;
  • prevod sa slovenačkog na drugi strani jezik;
  • prevod sa drugog stranog jezika na slovenački.
POZOVITE NAS ZA
BESPLATNU KONSULTACIJU
+381 11 212 09 68

Nalazimo se u poslovnom centru Ušće na veoma atraktivnoj lokaciji, tako da lako i brzo možete doći do naših kancelarija bez obzira u kom delu Beograda se nalazite.

Kontaktirajte nas

Prevodi sa overom sudskog tumača

Mnoge državne agencije, vladine institucije i ostala državna tela i univerziteti, kako u Srbiji, tako i u svim ostalim državama sveta, Rusiji, SAD, Kini, zahtevaju prevode sa overom sudskog tumača kao deo prijavnog procesa, za registraciju poslovanja, pri otvaranju firme, prilikom konkurisanja za sredstva raznih fondova, za bankarske kredite itd. Ovlašćeni sudski tumači  i prevodioci agencije Worldwide Translations su do sada kvalitetno i uspešno preveli i svojim pečatom overili hiljade sertifikovanih, overenih prevoda, koji su našim klijentima garantovali kvalitet.

Pisane prevode dostavljamo klijentu u dogovorenom roku
faksom, elektronskom poštom, ili našom kurirskom službom.

Slovenački je maternji jezik za oko dva i po miliona ljudi. Službeni je jezik u Sloveniji, a govore ga manjinske grupe u Austriji, Italiji, Mađarskoj i Hrvatskoj. Pripada grupi južnoslovenskih jezika. Srodan je srpskom, s kojim je nekada činio jedinstven srpskohrvatski standard.

Potrebne su vam prevodilačke usluge?
Na pravom ste mestu!

Pozovite nas na 011 2120968 za besplatnu konsultaciju ili nas kontaktirajte putem elektronske pošte na . Ukoliko želite da stupite u kontakt s nama posle radnog vremena ili u toku vikenda, pozovite nas na: +381 65 3118317.

ISO 9001-2008EN 15038 2006