Potreban vam je sudski tumač
za španski jezik?

Na pravom ste mestu!

Sudski tumač za španski jezik Beograd

Za poslovne sastanke, za prevode diploma, svedočanstava, ovlašćenja, lekarskih nalaza, agencija Worldwide Translations Beograd nudi usluge vrhunskih stručnjaka, prevodilaca, redaktora i lektora, ali i prevodilaca koji su položili zakletvu u Ministarstvu pravde, tj. usluge koje pruža sudski tumač za španski. Stručan, brz, vrhunski prevod i popularne cene omogućili su da prevodilačka agencija Worldwide Translations već godinama bude vodeća agencija u ovoj oblasti poslovanja. I sudski tumač za španski jezik svojom stručnošću i profesionalizmom doprinosi ugledu agencije i sticanju poverenja koje klijenti imaju u prevodilačku agenciju Worldwide Translations.

POZOVITE NAS ZA
BESPLATNU KONSULTACIJU
+381 11 212 09 68

Nalazimo se u poslovnom centru Ušće na veoma atraktivnoj lokaciji, tako da lako i brzo možete doći do naših kancelarija bez obzira u kom delu Beograda se nalazite.

Kontaktirajte nas

Cena prevoda

Prevodimo sve vrste tekstova, članaka i poslovnih dokumenata, veoma brzo, stručno i po pristupačnim cenama. Pozovite nas na +381 11 11 2120968 za besplatnu konsultaciju ili nas kontaktirajte putem elektronske pošte na office@worldwide.rs. Ukoliko želite da stupite u kontakt s nama posle radnog vremena ili u toku vikenda, pozovite nas na: +381 65 3118317

Iskustvo

Agencija Worldwide Translations Beograd ima dugu praksu i bogato iskustvo u pružanju kompletnih usluga prevođenja na sve jezike sveta.

Shodno tome da je prisustvo sudskog tumača neophodno u državnim institucijama i ministarstvima, prilikom potpisivanja ugovora, na venčanjima i sličnim prilikama, sudski tumač za španski jezik – Beograd agencije Worldwide Translations, lako dostupan, prevodi stručno, brzo, usmeno i pismeno, po veoma pristupačnim cenama. Za istovetnost prevoda sa originalom garantuje svojim potpisom i pečatom, kao i svojom izjavom.

Pisane prevode dostavljamo klijentu u dogovorenom roku
faksom, elektronskom poštom, ili našom kurirskom službom.

Španski jezik pripada grupi romanskih jezika. I španski je proizašao iz latinskog narodnog (vulgarnog) koji su Rimljani doneli na Ibersko poluostrvo kad su njime zavladali krajem I veka pre nove ere. Pored španskog, u Španiji se govori baskijski, katalanski i galješik. Jedan je od službenih jezika Organizacije ujedinjenih nacija.

Potrebne su vam prevodilačke usluge?
Na pravom ste mestu!

Pozovite nas na 011 2120968 za besplatnu konsultaciju ili nas kontaktirajte putem elektronske pošte na . Ukoliko želite da stupite u kontakt s nama posle radnog vremena ili u toku vikenda, pozovite nas na: +381 65 3118317.

ISO 9001-2008EN 15038 2006