Potreban vam je sudski tumač
za turski jezik?

Na pravom ste mestu!

Sudski tumač za turski jezik Beograd

I sudski tumač za turski jezik jedna je od karika tima prevodilaca agencije Worldwide Translations Beograd, koja ima dugu tradiciju u prevodilačkim poslovima na ovim prostorima. Pored nesumnjive stručnosti, pored ugleda koji agencija uživa kod brojnih klijenata i bogatog iskustva, i sudski tumač za turski se, uz pobrojane kvalitete, odlikuje poslovnošću i profesionalnošću, kao i ostali članovi tima agencije Worldwide Translations.

POZOVITE NAS ZA
BESPLATNU KONSULTACIJU
+381 11 212 09 68

Nalazimo se u poslovnom centru Ušće na veoma atraktivnoj lokaciji, tako da lako i brzo možete doći do naših kancelarija bez obzira u kom delu Beograda se nalazite.

Kontaktirajte nas

Cena prevoda

Prevodimo sve vrste tekstova, članaka i poslovnih dokumenata, veoma brzo, stručno i po pristupačnim cenama. Pozovite nas na +381 11 11 2120968 za besplatnu konsultaciju ili nas kontaktirajte putem elektronske pošte na office@worldwide.rs. Ukoliko želite da stupite u kontakt s nama posle radnog vremena ili u toku vikenda, pozovite nas na: +381 65 3118317

Iskustvo

Agencija Worldwide Translations Beograd ima dugu praksu i bogato iskustvo u pružanju kompletnih usluga prevođenja na sve jezike sveta.

I pored brze pošte, elektronske pošte, kurirske službe agencije Worldwide Translations za klijenta je veoma važna i lokacijska dostupnost. Sudski tumač za turski – Beograd jeste brzo i lako dostupan za sve vrste prevoda, i pismene i usmene. Stručnost, brzina, dostupnost, pristupačna cena – odlike su koje poseduje i ovlašćeni sudski tumač za turski jezik agencije Worldwide Translations.

Pisane prevode dostavljamo klijentu u dogovorenom roku
faksom, elektronskom poštom, ili našom kurirskom službom.

Turski jezik pripada altajskom ogranku takozvane uralo-altajske grupe jezika. Kemal Ataturk je od 1923. godine, kada je postao prvi predsednik Turske, izvršio progresivne reforme koje su iz korena izmenile lik zemlje. I jezik i pravopis je, takođe, reformisao tako da se savremeni turski jezik od 1928. godine piše latinicom, umesto arapskim pismom. Zvanični je jezik Turske Republike.

Potrebne su vam prevodilačke usluge?
Na pravom ste mestu!

Pozovite nas na 011 2120968 za besplatnu konsultaciju ili nas kontaktirajte putem elektronske pošte na . Ukoliko želite da stupite u kontakt s nama posle radnog vremena ili u toku vikenda, pozovite nas na: +381 65 3118317.

ISO 9001-2008EN 15038 2006