Potreban vam je sudski tumač
za ukrajinski jezik?

Na pravom ste mestu!

Sudski tumač za ukrajinski agencije  Beograd

Sudski tumač za ukrajinski agencije Worldwide Translations Beograd prevodi lična dokumenta, pravne i sudske spise, tehničku dokumentaciju, prisustvuje sklopanju ugovora, prevodi i sertifikate. Sudski tumač za ukrajinski jezik može pomoći svojim znanjem jezika, stručnošću i u dogovorenom roku brzo dostaviti traženi prevod klijentu.

POZOVITE NAS ZA
BESPLATNU KONSULTACIJU
+381 11 212 09 68

Nalazimo se u poslovnom centru Ušće na veoma atraktivnoj lokaciji, tako da lako i brzo možete doći do naših kancelarija bez obzira u kom delu Beograda se nalazite.

Kontaktirajte nas

Cena prevoda

Prevodimo sve vrste tekstova, članaka i poslovnih dokumenata, veoma brzo, stručno i po pristupačnim cenama. Pozovite nas na +381 11 11 2120968 za besplatnu konsultaciju ili nas kontaktirajte putem elektronske pošte na office@worldwide.rs. Ukoliko želite da stupite u kontakt s nama posle radnog vremena ili u toku vikenda, pozovite nas na: +381 65 3118317

Iskustvo

Agencija Worldwide Translations ima dugu praksu i bogato iskustvo u pružanju kompletnih usluga prevođenja na sve jezike sveta.

Sudski tumač za ukrajinski – Beograd jeste u neposrednoj blizini, lako dostupan za neposredne kontakte ukoliko se u pregovara za posao, ukoliko se potpisuje neki ugovor ili je reč o prevodu tehničke dokumentacije, što je posebno važno za dobijanje atesta nadležnih državnih organa. Ukrajinski jezik, sudski tumač agencije Worldwide Translations prevodi sa ukrajinskog na srpski i obratno, ali i na druge jezike. Prevode, overene svojim potpisom i pečatom, sudski tumač za ukrajinski dostavlja poštom, faksom, elektronskom poštom, na CD-u, ili prema dogovoru sa klijentom.

 

Pisane prevode dostavljamo klijentu u dogovorenom roku
faksom, elektronskom poštom, ili našom kurirskom službom.

Ukrajina je bila treća po teritoriji a druga po broju stanovnika republika bivšeg SSSR-a. Ukrajinci su i pod okriljem velike države insistirali na sopstvenom jeziku, i pisali ukrajinskom varijantom ćirilice. Ukrajinski jezik pripada istočnoslovenskoj grupi jezika i zvaničan je jezik u Ukrajini i Pridnjestrovlju (Moldavija). U Hrvatskoj, Rumuniji, Slovačkoj, Poljskoj i Srbiji, priznat je kao jezik manjina.

Potrebne su vam prevodilačke usluge?
Na pravom ste mestu!

Pozovite nas na 011 2120968 za besplatnu konsultaciju ili nas kontaktirajte putem elektronske pošte na . Ukoliko želite da stupite u kontakt s nama posle radnog vremena ili u toku vikenda, pozovite nas na: +381 65 3118317.

ISO 9001-2008EN 15038 2006