Worldwide Translations

PC UŠĆE, Bul. Mihajla Pupina 6, Beograd, Srbija

Kontaktirajte nas: +381 11 2120968
Worldwide > Sudski tumač za arapski jezik Beograd

Sudski tumač za arapski jezik Beograd

Na pravom ste mestu!

Sudski tumač za arapski agencije Worldwide Translations Beograd prevodi razna dokumenta, sertifikate, svedočanstva i diplome, razna ovlašćenja i slična dokumenta. Naravno, sudski tumač za arapski jezik jeste lice koje je položilo zakletvu u Ministarstvu pravde tako da je ovlašćeno da svojim potpisom i pečatom može da garantuje istovetnost prevoda sa originalom.

Pozovite nas za besplatnu konsultaciju 011 2120968

Cena prevoda

Prevodimo sve vrste tekstova, članaka i poslovnih dokumenata, veoma brzo, stručno i po pristupačnim cenama. Pozovite nas na 011 2120968 za besplatnu konsultaciju ili nas kontaktirajte putem elektronske pošte na office@worldwide.rs. Ukoliko želite da stupite u kontakt s nama posle radnog vremena ili u toku vikenda, pozovite nas na: +381 65 3118317

Arapski jezik spada u južnu ili jugozapadnu grupu semitskih jezika, čineći njen severni ogranak. Beduini Arabijskog poluostrva su još pre Muhameda imali zajednički naddijalekatski pesnički jezik, sačuvan u starim pesmama. Arapski je peti jezik u svetu po broju ljudi koji ga govore kao maternji. Zvaničan je jezik Organizacije ujedinjenih nacija, Arapske lige, Afričke unije i Organizacije islamske konferencije.

Iskustvo

Agencija Worldwide Translations Beograd ima dugu praksu i bogato iskustvo u pružanju kompletnih usluga prevođenja na sve jezike sveta.

Sudski tumač za arapski – Beograd jeste "na licu mesta". U Beogradu se nalaze sva ministarstva, strana predstavništva, institucije kojih je u manjem broju u drugim gradovima Srbije, te je za razne potrebe prevođenja i overe najdostupniji sudski tumač za arapski – Beograd. Sudski tumač za arapski jezik agencije Worldwide Translations prevodi sa arapskog na srpski i obratno, ali i na druge jezike, u zavisnosti od potreba klijenata.