Worldwide Translations

PC UŠĆE, Bul. Mihajla Pupina 6, Beograd, Srbija

Kontaktirajte nas: +381 11 2120968
Worldwide > Sudski tumač za bugarski jezik Beograd

Sudski tumač za bugarski jezik Beograd

Na pravom ste mestu!

Worldwide Translations Beograd, agencija za prevođenje, nudi usluge profesionalnih prevodilaca, izvornih govornika, profesora stranih jezika, bilo da je reč o usmenom prevođenju na poslovnim sastancima, konferencijama, tenderima ili da je reč o drugim prevodima. Sudski tumač za bugarski, takođe je sastavni deo tima kome stotine klijenata već dugi niz godina poklanja svoje poverenje. Visoko obrazovanje, stručnost i bogato iskustvo u radu, kvalitet prevoda, profesionalan odnos, precizno poštovanje dogovora i rokova, brzina, ali pristupačne cene jesu karakteristike koje ima i sudski tumač za bugarski jezik.

Pozovite nas za besplatnu konsultaciju 011 2120968

Cena prevoda

Prevodimo sve vrste tekstova, članaka i poslovnih dokumenata, veoma brzo, stručno i po pristupačnim cenama. Pozovite nas na 011 2120968 za besplatnu konsultaciju ili nas kontaktirajte putem elektronske pošte na office@worldwide.rs. Ukoliko želite da stupite u kontakt s nama posle radnog vremena ili u toku vikenda, pozovite nas na: +381 65 3118317

Bugarski jezik spada u južnoslovensku grupu slovenskih jezika. Bugari su sa hrišćanstvom primili staroslovenski kao književni jezik koji se kasnije razvijao kao srednjobugarski (bugarska redakcija), da bi se u doba nacionalnog preporoda (XVIII-XIX veka) formirao savremeni bugarski jezik na narodnoj osnovici (istočni bugarski govori).

Iskustvo

Agencija Worldwide Translations Beograd ima dugu praksu i bogato iskustvo u pružanju kompletnih usluga prevođenja na sve jezike sveta.

Sudski tumač za bugarski – Beograd prevodi dokumentacije kompanija, prevodi prilikom potpisivanja ugovora o saradnji, kupoprodajnih ugovora, njegovo prisustvo je neophodno u sudovima, ministarstvima i drugim državnim institucijama. Izjavom, pečatom i potpisom, sudski tumač za bugarski jemči da je prevod tačan, istovetan originalu.