Worldwide Translations

PC UŠĆE, Bul. Mihajla Pupina 6, Beograd, Srbija

Kontaktirajte nas: +381 11 2120968
Worldwide > Sudski tumač za češki jezik

Sudski tumač za češki jezik

Potreban Vam je sudski tumač za češki jezik?

Na pravom ste mestu!

Agencija Worldwide Translations Beograd nudi i usluge stručnjaka za češki jezik. Prevodioci, izvorni govornici, a tu spada i sudski tumač za češki jezik veoma brzo, tačno, biranom terminologijom za konkretnu oblast sa češkog i na češki, ili sa češkog na drugi jezik i obrnuto, na usluzi su kako bi klijentima obezbedili određeni prevod. Sudski tumač za češki jezik dostavlja klijentu prevod u dogovorenom roku i na dogovoreni način – elektronskom poštom, faksom, na neki drugi način ili to čini kurirska služba agencije Worldwide Translations; naravno, kompletna usluga po veoma povoljnim cenama.

Pozovite nas za besplatnu konsultaciju 011 2120968

Cena prevoda

Prevodimo sve vrste tekstova, članaka i poslovnih dokumenata, veoma brzo, stručno i po pristupačnim cenama. Pozovite nas na 011 2120968 za besplatnu konsultaciju ili nas kontaktirajte putem elektronske pošte na office@worldwide.rs. Ukoliko želite da stupite u kontakt s nama posle radnog vremena ili u toku vikenda, pozovite nas na: +381 65 3118317

Češki jezik pripada grupi zapadnoslovenskih jezika i deli se na dva glavna dijalekta - češki i hanacki (u Moravskoj). Zvanični je jezik Republike Češke. Specifičnost današnjeg češkog jezika, kako donosi Vikipedija, jeste postojanje jasne razlike između pisanog i govornog jezika koji se koristi u neslužbenoj i poluslužbenoj komunikaciji.

Iskustvo

Agencija Worldwide Translations Beograd ima dugu praksu i bogato iskustvo u pružanju kompletnih usluga prevođenja na sve jezike sveta.

Stručni, pre svega, ali i sa bogatim iskustvom, prevodioci agencije Worldwide Translations sa položenom zakletvom u Ministarstvu pravde imaju zvanje stalnog sudskog tumača. Prednost koju ima sudski tumač za češki jezik – Beograd, kao i sudski tumač za bilo koji jezik, ogleda se prvenstveno u tome što je lokacijski lako dostupan. Prilikom raznih dogovora, seminara ili potpisivanja kakvih ugovora u ministarstvima, specijalizovanim sudovima i mnogim kompanijama neophodno je da prisustvuje i sudski tumač za češki - Beograd, kako bi svojom izjavom, potpisom i pečatom mogao da garantuje istovetnost prevoda sa originalom.