Worldwide Translations

PC UŠĆE, Bul. Mihajla Pupina 6, Beograd, Srbija

Kontaktirajte nas: +381 11 2120968
Worldwide > Sudski tumač za finski jezik Beograd

Sudski tumač za finski jezik Beograd

Na pravom ste mestu!

Pored prevoda vrsnih prevodilaca, agencija Worldwide Translations Beograd obezbeđuje i, takođe, vrhunske prevode za koje je zadužen sudski tumač za finski. Tim prevodilaca, redaktora, lektora, iskusnih stručnjaka i izvornih govornika upotpunjuje i sudski tumač za finski jezik.Dugogodišnji klijenti agencije Worldwide Translations svoje poverenje zasnivaju upravo na odlično obavljenom poslu i profesionalnom odnosu tima stručnjaka koji čine agenciju Worldwide Translations.

 

Pozovite nas za besplatnu konsultaciju 011 2120968

Cena prevoda

Prevodimo sve vrste tekstova, članaka i poslovnih dokumenata, veoma brzo, stručno i po pristupačnim cenama. Pozovite nas na 011 2120968 za besplatnu konsultaciju ili nas kontaktirajte putem elektronske pošte na office@worldwide.rs. Ukoliko želite da stupite u kontakt s nama posle radnog vremena ili u toku vikenda, pozovite nas na: +381 65 3118317

Finski jezik pripada ugro-finskoj grupi jezika. Deli se na dva dijalekta: zapadnofinski i istočnofinski. U bliskom je srodstvu sa estonskim. Ima dosta elemenata iz germanskih jezika, naročito švedskog, iz baltičkih jezika, ali i iz ruskog. Pismo je latinica. Finskim jezikom govori se u Finskoj, a njime govore i Finci u Švedskoj, Norveškoj i Rusiji.

Iskustvo

Agencija Worldwide Translations Beograd ima dugu praksu i bogato iskustvo u pružanju kompletnih usluga prevođenja na sve jezike sveta.

Sudski tumač za finski jezik – Beograd agencije Worldwide Translations, ukoliko je ovlašćeni prevodilac pravne struke, pomaže klijentima u prevođenju na poslovnim sastancima, pri potpisivanju raznih ugovora a, prema potrebi klijenata, i u prevođenju sudske dokumentacije. Sudski tumač za finski jezik svoje overene prevode dostavlja elektronskom poštom, faksom ili to čini kurirska služba agencije Worldwide Translations koja je i osnovana s ciljem da klijentima uštedi vreme.