Worldwide Translations

PC UŠĆE, Bul. Mihajla Pupina 6, Beograd, Srbija

Kontaktirajte nas: +381 11 2120968
Worldwide > Sudski tumač za francuski jezik Beograd

Sudski tumač za francuski jezik Beograd

Na pravom ste mestu!

Agencija Worldwide Translations Beograd je prevodilačka agencija sa najdužim stažom na ovim prostorima. Tim agencije čine visokostručni prevodioci, izvorni govornici, redaktori, lektori koji u zavisnosti od potreba klijenata prevode uskostručne tekstove, beletristiku, ali i najraznovrsniju dokumentaciju – od medicinske do tehničke. Sastavni deo tima agencije Worldwide Translations čini i ovlašćeni sudski tumač za francuski. Usluge prevođenja, sudski tumač za francuski jezik pruža i prilikom potpisivanja kupoprodajnih ili drugih trgovinskih, međudržavnih i sličnih ugovora, kada svojom izjavom, potpisom i pečatom garantuje da je prevod istovetan sa originalom.

U slučaju da Vam nije potrebna overa dokumenata, nudimo i uslugu prevodioca za francuski jezik bez overe - detaljnije ovde.

Pozovite nas za besplatnu konsultaciju 011 2120968

Cena prevoda

Prevodimo sve vrste tekstova, članaka i poslovnih dokumenata, veoma brzo, stručno i po pristupačnim cenama. Pozovite nas na 011 2120968 za besplatnu konsultaciju ili nas kontaktirajte putem elektronske pošte na office@worldwide.rs. Ukoliko želite da stupite u kontakt s nama posle radnog vremena ili u toku vikenda, pozovite nas na: +381 65 3118317

Francuski jezik pripada grupi romanskih jezika. Proizašao je iz latinskog narodnog (vulgarnog) jezika koji su Rimljani doneli u Galiju posle njenog osvajanja 58-51 godine pre nove ere. U XVIII veku postaje diplomatski jezik i taj položaj zadržava do Versajskog ugovora 1919. kada je engleski jezik izjednačen sa njim. Osim u Francuskoj, govori se i u delovima Belgije, Švajcarske, Kanade a u bivšim francuskim kolonijama održava se i danas kao zvaničan jezik.

Iskustvo

Agencija Worldwide Translations Beograd ima dugu praksu i bogato iskustvo u pružanju kompletnih usluga prevođenja na sve jezike sveta.

Sudski tumač za francuski jezik – Beograd pruža usluge prevođenja u specijalizovanim sudovima, kojima teritorijalno pripada, prisustvuje sastancima u raznim inostranim predstavništvima, farmaceutskim i građevinskim kompanijama. Sudski prevodilac za francuski jezik agencije Worldwide Translations prevodi stručno, brzo i tačno i istovetnost prevoda sa originalnim dokumentom garantuje svojom izjavom, pečatom i potpisom. Tako overeni prevod, francuski sudski tumač dostavlja klijentu elektronskom poštom, faksom, na CD-u, ili to čini kurirska služba agencije Worldwide Translations. Sudski tumač za francuski – Beograd brzo i lako stiže do klijenta i po povoljnim cenama obezbeđuje stručnu uslugu vrhunskog kvaliteta.