Worldwide Translations

PC UŠĆE, Bul. Mihajla Pupina 6, Beograd, Srbija

Kontaktirajte nas: +381 11 2120968
Worldwide > Sudski tumač za grčki jezik Beograd

Sudski tumač za grčki jezik Beograd

Na pravom ste mestu!

U svom timu vrsnih prevodilaca, redaktora, lektora i drugih stručnjaka iz oblasti jezika, prevodilačka agencija Worldwide Translations Beograd ima i stručnjaka kao što je i sudski tumač za grčki. Za usmene i pismene prevode, simultano i konsekutivno prevođenje, za prevođenje na poslovnim sastancima, seminarima, tenderima, od velike i neprocenjive pomoći je upravo sudski tumač za grčki, koji prevodi sa grčkog na srpski i obrnuto, ali i sa grčkog na neki drugi svetski jezik, kao i sa drugih jezika na grčki.

Pozovite nas za besplatnu konsultaciju 011 2120968

Cena prevoda

Prevodimo sve vrste tekstova, članaka i poslovnih dokumenata, veoma brzo, stručno i po pristupačnim cenama. Pozovite nas na 011 2120968 za besplatnu konsultaciju ili nas kontaktirajte putem elektronske pošte na office@worldwide.rs. Ukoliko želite da stupite u kontakt s nama posle radnog vremena ili u toku vikenda, pozovite nas na: +381 65 3118317

Grčki jezik spada u indoevropske jezike. Istorijski se deli na stari (helenski), srednji (vizantijski) i savremeni grčki. Na starom grčkom su napisana klasična književna dela. Novi grčki je nastao u XV veku. Pismo je klasični grčki alfabet. Helenski alfabet je bio osnov za razvitak drugih pisama: latinsko, koptsko, gotsko, ćirilično. Velika slova kojima se danas služimo jesu slova jonskog alfabeta koji je u Atini službeno primljen pod Euklidovim arhonstvom 403. godine pre nove ere.

Iskustvo

Agencija Worldwide Translations Beograd ima dugu praksu i bogato iskustvo u pružanju kompletnih usluga prevođenja na sve jezike sveta.

Prevođenje za specijalizovane sudove, sudove u Beogradu, za ministarstva ili druge državne institucije, agencija Worldwide Translations poverava vrhunskom prevodiocu pravne struke. Ovlašćeni prevodilac, kao što je sudski tumač za grčki jezik – Beograd agencije Worldwide Translations prevodi sudska i pravna dokumenta, lična dokumenta, ovlašćenja, zakonske spise, policijske izvode, ali i druga dokumenta za koja, sudski tumač za grčki jezik, potpisom i pečatom, garantuje istovetnost prevoda sa originalom. Prevodilačka agencija Worldwide Translations obezbeđuje svojim brojnim klijentima prevode vrhunskih stručnjaka u dogovorenom roku i po popularnim cenama.