Worldwide Translations

PC UŠĆE, Bul. Mihajla Pupina 6, Beograd, Srbija

Kontaktirajte nas: +381 11 2120968
Worldwide > Sudski tumač za hebrejski jezik Beograd

Sudski tumač za hebrejski jezik Beograd

Na pravom ste mestu!

Agencija Worldwide Translations Beograd, pored usluga prevođenja vrsnih poznavalaca svetskih jezika, u mogućnosti je da ponudi i prevode za koje je zadužen sudski tumač za hebrejski. Sudski tumač za hebrejski jezik će pismeni prevod dostaviti klijentu u dogovorenom roku elektronskom poštom, faksom, ili, prema potrebi, to će učiniti kurirska služba agencije Worldwide Translations.

Pozovite nas za besplatnu konsultaciju 011 2120968

Cena prevoda

Prevodimo sve vrste tekstova, članaka i poslovnih dokumenata, veoma brzo, stručno i po pristupačnim cenama. Pozovite nas na 011 2120968 za besplatnu konsultaciju ili nas kontaktirajte putem elektronske pošte na office@worldwide.rs. Ukoliko želite da stupite u kontakt s nama posle radnog vremena ili u toku vikenda, pozovite nas na: +381 65 3118317

Hebrejski jezik (ivrit) može se smatrati izvornim jezikom jevrejskog naroda. Spada u takozvanu kanaansku grupu severozapadnih semitskih jezika. Najstariji uobličeni stepen, na osnovama starojevrejskih plemenskih narečja, postigao je krajem XX veka pre nove ere. U tom jezičkom obliku ostaje govorni jezik drevne jevrejske države do poslednjeg milenijuma pre nove ere.Osnovni pisani spomenik tog razdoblja jeste Stari zavet. Oko IV veka hebrejski prestaje da bude govorni jezik.

Iskustvo

Agencija Worldwide Translations Beograd ima dugu praksu i bogato iskustvo u pružanju kompletnih usluga prevođenja na sve jezike sveta.

Vrhunski poznavalac jezika sa položenom zakletvom u Ministarstvu pravde, sa boravištem u Beogradu – sudski tumač za hebrejski jezik – Beograd - dostupan je brzo i lako za sve vrste prevoda sa hebrejskog na srpski i sa srpskog na hebrejski. Sudski tumač za hebrejski može uraditi prevod i sa hebrejskog na neki drugi jezik i vernost originalu jemčiti svojim potpisom i pečatom.