Worldwide Translations

PC UŠĆE, Bul. Mihajla Pupina 6, Beograd, Srbija

Kontaktirajte nas: +381 11 2120968
Worldwide > Sudski tumač za holandski jezik Beograd

Sudski tumač za holandski jezik Beograd

Na pravom ste mestu!

Dugogodišnji renome i primat koji drži u uslugama prevođenja, agencija Worldwide Translations Beograd je stekla zahvaljujući timu vrhunskih stručnjaka, prevodilaca i ostalih profesionalaca u oblasti jezika. Pored usmenih i pismenih prevoda koje poverava vrsnim prevodiocima, prevodilačka agencija Worldwide Translations nudi i usluge prevođenja koje pruža i sudski tumač za holandski. Prevođenje na sastancima, na međunarodnim skupovima, seminarima, simultano i konsekutivno prevođenje, overa prevoda – spada u nadležnost sudskog tumača za holandski jezik.

Pozovite nas za besplatnu konsultaciju 011 2120968

Cena prevoda

Prevodimo sve vrste tekstova, članaka i poslovnih dokumenata, veoma brzo, stručno i po pristupačnim cenama. Pozovite nas na 011 2120968 za besplatnu konsultaciju ili nas kontaktirajte putem elektronske pošte na office@worldwide.rs. Ukoliko želite da stupite u kontakt s nama posle radnog vremena ili u toku vikenda, pozovite nas na: +381 65 3118317

Holandski jezik pripada zapadnogermanskoj grupi jezika. Pismo je latinica, a od 1947. godine uveden je novi pravopis koji je obavezan za celu zemlju. Zvaničan je jezik u Holandiji a upotrebljava se još u istočnoj i zapadnoj Indiji i Južnoafričkoj Republici.

Iskustvo

Agencija Worldwide Translations Beograd ima dugu praksu i bogato iskustvo u pružanju kompletnih usluga prevođenja na sve jezike sveta.

Za prevode izvoda iz raznih registara, stanja bankovnih računa, sertifikata i sličnih dokumenata zadužen je sudski tumač za holandski jezik – Beograd agencije Worldwide Translations. Lokacijski najbliži, a pritom kvalifikovan i sa ogromnim iskustvom u struci, obezbediće kvalitetan i tačan prevod, što garantuje svojim potpisom i pečatom. Sudski tumač za holandski jezik – Beograd svoje prevode dostavlja klijentu u dogovorenom roku u elektronskoj formi, faksom, poštom ili na način koji klijentu odgovara, a sve to po veoma prihvatljivim cenama