Worldwide Translations

PC UŠĆE, Bul. Mihajla Pupina 6, Beograd, Srbija

Kontaktirajte nas: +381 11 2120968
Worldwide > Sudski tumač za italijanski jezik Beograd

Sudski tumač za italijanski jezik Beograd

Na pravom ste mestu!

Agencija Worldwide Translations Beograd nudi usluge prevođenja profesionalnih prevodilaca na sve jezike sveta ali i usluge koje pruža sudski tumač za italijanski jezik. Za potrebe klijenata, Worldwide Translatios obezbeđuje i simultano i konsekutivno prevođenje. Obezbeđuje da sudski tumač za italijanski prisustvuje poslovnim sastancima, potpisivanjima ugovora i da svojim potpisom i pečatom garantuje istovetnost prevoda sa originalom.

Pozovite nas za besplatnu konsultaciju 011 2120968

Cena prevoda

Prevodimo sve vrste tekstova, članaka i poslovnih dokumenata, veoma brzo, stručno i po pristupačnim cenama. Pozovite nas na 011 2120968 za besplatnu konsultaciju ili nas kontaktirajte putem elektronske pošte na office@worldwide.rs. Ukoliko želite da stupite u kontakt s nama posle radnog vremena ili u toku vikenda, pozovite nas na: +381 65 3118317

Italijanski jezik pripada romanskoj grupi indoevropskih jezika. Razvio se iz govornog (vulgarnog) latinskog i njime su govorili svi narodi i plemena na Apeninskom poluostrvu. Sa pojavom Dantea, Petrarke i Bokača (XIII i XIV vek) toskanski dijalekt postaje jedinstveni italijanski jezik. Spada u najmelodičnije jezike sveta zbog svojih čistih vokala, kao i rasporeda vokala i konsonanata koji se u reči naizmenično smenjuju. Zvaničan je jezik u Italiji, delu Švajcarske i Republici San Marino. Uz latinski, drugi je službeni jezik Vatikana.

Iskustvo

Agencija Worldwide Translations Beograd ima dugu praksu i bogato iskustvo u pružanju kompletnih usluga prevođenja na sve jezike sveta.

Za potrebe prevođenja i overe medicinske i farmaceutske dokumentacije, za prevode izvoda iz sudskog ili privrednog registra, sudski tumač za italijanski jezik – Beograd agencije Worldwide Translations je najpogodniji. Lak i brz pristup mestu događaja, stručnost, tačnost prevoda, brzina i efikasnost u radu, profesionalan odnos i, naravno, garancija istovetnosti prevoda sa originalom – sve to nudi sudski tumač za italijanski jezik – Beograd agencije Worldwide Translations.